Sercan Yıldırım neden futbolu bıraktı? Survivor Sercan futbolu ne zaman bıraktı?

Sercan Yıldırım neden futbolu bıraktı? Survivor ünlüler takımının en dikkat çeken isimleri arasında yer alanlardan birisi de Sercan Yıldırım oluyor. Yarışmayı izleyenler ve Sercan Yıldırım'ın eski futbolcu olduğunu biler izleyiciler genellikle, "Sercan Yıldırım futbolu neden bıraktı" diye soruyor.

Google Haberlere Abone ol
Sercan Yıldırım neden futbolu bıraktı? Survivor

Sercan Yıldırım neden futbolu bıraktı? Survivor Sercan futbolu ne zaman bıraktı? Survivor yarışmasının dikkat çeken isimlerinden Sercan Yıldırım neden futbolu bıraktı, daha önce nerelerde oynadı, futbol kariyerinde ne zaman zirve yaptı? İşte Survivor Sercan hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

SERCAN YILDIRIM NEDEN FUTBOLU BIRAKTI?

Dominik Cumhuriyeti'nde devam eden Survivor yarışması hemen hemen her akşamı TV8 ekranlarından seyircinin karışısına çıkıyor. Yarışmada yer yer gerilimli anlar yaşansa da genel olarak hem yarışmacılar hem onları izleyenler keyifli vakit geçiriyor. 

Yarışmacılar arasında ise dikkat çeken isimler bulunuyor. Bunlardan birisi de eski futbolculardan Sercan Yıldırım'dır. Sercan Yıldırım'ın futbolcu geçmişi sık sık seyirci tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Birçok izleyici Yıldırım'ın neden futbolu bıraktığını söyler. Peki Sercan Yıldırım futbolu neden bıraktı?

Bilindiği üzere Sercan Yıldırım son olarak Bursaspor'da oynamış ve oradandan birçok takıma transfer olmuş sonrasında ise futbolu bırakmıştı. Henüz 7 yaşındayken futbola başlayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'un alt yapısında futbol kariyerine başlamıştı. 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sercan Yıldırım 2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşadı. Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşadı. Buradaki performansı sonrası 3 milyon euro bedelle 2011 yılında Galatasaray'a tranfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giydi.

Sercan, 12 kez Türkiye U-17, 8 kez Türkiye U-18, 17 kez Türkiye U-19, 4 kez Türkiye U-21, 10 kez de Türkiye A Millî forması olmak üzere toplam 64 kez millî formayı giydi ve müsabakalarda 33 gol kaydetti.

Transfer olduğu takımlarda beklenen performansı gösteremeyen Yıldırım son olarak Karagümrükspor'da oynarken burada futbolu bırakma kararı aldı. 

Sercan Yıldırım'ın neden futbolu bıraktığını en iyi anlatan videolardan birisini sizler için burada paylaşıyoruz: 

 

Yorumlar