Şenol Güneş: Burak'a kefilim

Şenol Güneş: Burak Yılmaz'ı daha önce de istemiştim, Messi'yi de istiyorum ama alamıyorum

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş: Burak'a kefilim

Beşiktaş'ın tecrübeli hocası Şenol Güneş, siyah beyazlı taraftarların Burak'a sahip çıkacağını düşündüğünü ifade ederek, "Baba Hakkı olamaz ama efsanelere layık olacaktır. Burak'a kefilim" dedi. Burak'ı daha önce de istediğini söyleyen Güneş, "Messi'yi de istiyorum ama alamıyorum. Başkana söyleyelim yarın görüşmelere başlasın" ifadesini kullandı.

Burak Yılmaz transferine tepki gösteren Beşiktaşlılar: Maçlara gitmeyeceğim, kendini yere atıp penaltı kazanırsa sevinecek miyiz?
Burak Yılmaz'a sahip çıkan Güneş, "Takım için oynayacak, her şeyini verecek bir isim. Böyle bir oyuncunun yıpratılmasını, onun da yıpranmasını doğru bulmuyorum. Trabzon'dan ayrıldığında bize kızdılar. Şartlar onu gönderdi ve kulübe para kazandırdı" diye konuştu.
Güneş, "Burak'ın maliyeti Vagner'den daha ucuz. Tartışıyoruz, neyi tartışıyoruz? Beşiktaş maçında yere düşmesi var, olabiliyor. Beşiktaş taraftarının ona sahip çıkacağını düşünüyorum. Baba Hakkı olamaz, zamanı yetmez ama efsanelere layık olacaktır. Burak Yılmaz'a kefilim" dedi.

Burak'ın Beşiktaşlı olduğunu Trabzonspor'da da söylediğini ifade eden Güneş, şöyle devam etti:

"Beşiktaş böyle bir yer, ben de Trabzonsporluyum. Zamanında gelmiş, gitmiş. Demek öyle gerekmiş, şimdi de gelmesi gerekmiş. Bugün Beşiktaş'ın alacağı en iyi isim. Burak Yılmaz'ı daha önce de istemiştim. Messi'yi de istiyorum ama alamıyorum. Günün birinde belki gelir. Başkana söyleyelim yarın görüşmelere başlasın."

Yorumlar