Sena Polatoğulları kim Diren Polatoğulları'nın eşi kimdir nereli kaç yaşında?

Sena Polatoğulları kim kaç yaşında soruları merakla soruluyor. Yalı Çapkını dizisinin Kazım Ağa karakterini canlandıran Diren Polatoğulları şimdilerde eşiyle gündemde. İlk kez görüntülenen eşi magazin dünyasında merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sena Polatoğulları kim Diren Polatoğulları'nın eşi

Sena Polatoğulları, Diren Polatoğulları'nın eşi kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor soruları magazin dünyasının bugün en çok cevap aradığı sorular oldu.

DİREN POLATOĞULLARI EŞİ SENA POLATOĞULLARI KİM?

Kazım Ağa yani Diren Polatoğulları'nın eşi Sema Polatoğulları'dır. Sena Polatoğulları'nın özel hayatına dair bilgiler açık kaynaklarda bulunmuyor. Magazinden ve medyadan uzak bir hayat yaşayan Sena hanımın özel hayatıyla ilgili çok fazla bir şey bilinmiyor. Sena hanımın ilk kez kameralar tarafından görüntülenmesi magazin medyacılarını heyecanlandırdı. 

Yalı Çapkını dizisinde oynadığı Kazım rolüyle tanınan Diren Polatoğulları, eşiyle gündemde. Ses adını verdiği bir kızı da bulunan Yalı Çapkını'nın Kazım'ı Diren Polatoğulları, Sena Polatoğulları ile evli. İşte ünlü oyuncunun merak edilen eşi!

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrolü oldukları ve iki sezondur ilgiyle takip edilen diziler arasında yer alan Yalı Çapkını'nda rol alan isimler, özel hayatlarıyla oldukça merak ediliyorlar. Yalı Çapkını'nda Kazım'ı oynayan Diren Polatoğulları da bu diziyle şöhreti yakalayanlardan. Diren Polatoğulları özel hayatıyla çok merak edilen isimler arasında.

Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Diren Polatoğulları'nın eşi ve ailesi de oldukça merak edilen isimler arasında yer alıyor. Ses adını verdiği bir kızı da bulunan Diren Polatoğulları, Sena Polatoğulları ile evli.

İşte Yalı Çapkını'nın Kazım'ı Diren Polatoğulları'nın eşi Sena Polatoğulları: 

Diren Polatoğulları'nın eşi kim?
Diren Polatoğulları'nın eşi Sena Polatoğulları ve kızı

 

DİREN POLATOĞULLARI KİMDİR, NERELİDİR?

Diren Polatoğulları 12 Şubat 1980'de İstanbul'da dünyaya geldi.

Bazı kaynaklarda aslen Tuncelili olduğu beilrtilse de aslen Diyarbakırlı olduğu biliniyor.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk sanatını bitirmiş ve oyunculuğa 2009 yılında başlamıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bugüne kadar Kurtlar Vadisi Pusu, Saklı Hayatlar, Aşk ve Devrim, Bir Ses Böler Geceyi, Kurtuluş Son Durak, Üsküdar’a Giderken, Karadayı, Son, Eski Hikaye, Kaçak, Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf gibi birçok projede rol almıştır.

Yorumlar