Sen Kiminle Dans Ediyorsun IMDB Puanı ve oyuncular

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin oyuncuları kimlerdir, kimlerden oluşuyor, oyuncu kadrosunda ve başrolünde kimler var? IMDb puanı kaç? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin başrol oyuncuları ile oyuncu kadrosundaki isimler kimlerden oluşuyor, film ne zaman çekildi, kim tarafından çekildi? İşte Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmiyle ilgili merak edilen bilgilerden bazıları: 

Film 2017 yılında vizyona girdi 

Filmin yönetmenliğini Burak Aksak yapıyor.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin başrolünde Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve Binnur Kaya oynuyor. 

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN KONUSU

Film Aysel'in hüzünlü ve komedilere taş çıkaran hayat hikayesini konu alıyor. Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin konusu hayatta hemen hemen her şeyini kaybetmiş insanların aslında hayata yeniden nasıl başlayabileceğini ve neler başarabileceğini gösteren bir kurgu üzerine bina edilmiş. Filmde dünyaları küçük insanların hikâyelerini ve başarı mücadelesini anlatıyor. Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir arada yer alıyor. Filmde anne ve babasını kaybetmiş, intiharı bile düşünecek kadar zor günlerden geçen Aysel'in hayattaki en büyük tutkusu dans etmektir. Şengül'ün dans okulunda çalışmaya ve büyük para ödülü olan bir yarışmaya katılmaya karar vermesiyle hayat ona heyecanlı günler sunmaya başlayacaktır.

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN NEREDE ÇEKİLDİ?

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin nerede çekildiği de merak edilen konular arasında yer alıyor. Film İstanbul'un Maltepe ilçesi sınırları içerisinde çekildi.

FİLMİN OYUNCU KADROSU

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde rol alan oyuncular şöyle:

Uraz Kaygılaroğlu

Demet Özdemir

Binnur Kaya

Okan Çabalar

Bora Cengiz

Nergis Öztürk

Berat Yenilmez

Meltem Gülenç 

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN IMDb PUANI 

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin IMDb puanı 10 üzerinden 6,1 olarak görülüyor.

 

Yorumlar