Sema Seda ikiz mi Seda mı büyük Sema mı kardeş mi akrabalar mı?

Sema Seda ikiz mi Seda mı büyük Sema mı kardeş mi akrabalar mı, Survivor All Star yarışmasının bu yılki bölümünde yarışan iki isim için merakla soruluyor. İşte Sema ve Seda hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Sema Seda ikiz mi Seda mı büyük Sema mı kardeş mi

Sema Seda ikiz mi Seda mı büyük Sema mı kardeş mi akrabalar mı? Kardeşler mi yoksa sadece arkadaşlar mı sorularının cevapları merak ediliyor. Survivor All Star yarışmasının bu yılki bölümünde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran isimler arasında Sema ve Seda isimli yarışmacılar da var. Yarışmacıların birbirlerine aşırı derecede benzemesi akıllara, Sema Seda ikiz mi kardeş mi akrabalar mı sorularını getiriyor. Peki, nedir olay, iki yarışmacının birbirleriyle ilgisi nedir?

Sema Seda ikiz mi kardeş mi akrabalar mı?
Sema Seda ikiz mi kardeş mi akrabalar mı?

 

Survior All Star yarışmasında dikkatleri üzerine çeken ve ayrı takımlarda yarışan Sema ve Seda Aydemir ikizler. Seda ve Sema ikizdirler fakat tek yumurta ikizi mi yoksa çift yumurta ikizi mi net bilgi yer almıyor. Birbirlerine aşırı derecede benzedikleri için tek yumurta ikizi olarak değerlendiriliyorlar. 

İşte Sema ve Seda hakkında merak edilen bilgilerden diğerleri:

SURVİVOR SEDA AYDEMİR KİMDİR?

Bursa Kız Lisesi'nden mezun olan Seda Ocak, sırasıyla anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimini bitirmiştir.. Rumeli Üniversitesi'nde spor danışmanlığı yapmakta olan Seda Ocak, evli ve 2 çocuk annesi. Spor hayatına 10 yaşında atlet olarak 100 metre engelli olarak başladı. Milli takımda Balkan Şampiyonu olduktan sonra sporu bıraktı. Yarışmaya daha önce katılan Sema Aydemir'in ikiz kardeşi olan Seda Ocak, Survivor'a katılması ile ilgili olarak ise şu sözleri paylaştı, "Survivor'a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum."

SURVİVOR SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Aydemir, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da dünyaya geldi. Survivor 2018 yarışmacısıdır vegeçmiş yıllarda heptatlon branşında gösterdiği performans ile biliniyor. Sema Aydemir Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışmmıştır. 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 56.62sn'lik derecesiyle 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta elde etmiştir.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2005 yılında evlenip 2016 yılında boşandı. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunuyor. 21 Ocak 2017'de Survivor'ın ünlüler kadrosunda yer aldı.


 

Yorumlar