Sema Bekmez neden öldü?

Sema Bekmez neden öldü, ne zaman nerede öldü hastalığı var mıydı? İşte Bekmez'in ölümüne dair merak edilen bilgiler:

Google Haberlere Abone ol
Sema Bekmez neden öldü?

Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez önceki gün sabah saatlerinde öldü. Acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Esra Sönmezer, 'Canım kadar sevdiğim, menajerim ve arkadaşım Sema Bekmez ansızın hakkın rahmetine kavuşmuştur. Sevenlerini Ulus'ta hastaneye bekliyorum' mesajını paylaştı. Peki, Sema Bekmez neden öldü?

Merhum şarkıcı Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez hayatını kaybetti. Sema Bekmez'in şeker komasına girerek yaşamını yitirdiği öğrenildi. Sevenlerini yasa boğan haber bu sabah geldi. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Esra Sönmezer, 'Canım kadar sevdiğim, menajerim ve arkadaşım Sema Bekmez ansızın hakkın rahmetine kavuşmuştur. 

Göğebakan, 2000 yılında Sema Bekmez'le nikah masasına oturmuştu. Yaklaşık 11 yıl süren evlilik 2011 yılında son bulmuştu; çiftin bu evlilikten Bülent isminde bir de oğulları var.

2009 yılında kansere yakalanan Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra eşi Sema Bekmez’le yollarını ayırmıştı; söz konusu ayrılığın gerekçesi ise ihanetti. Ünlü şarkıcı, kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşine boşanma davası açmış ve çift 2011 yılında resmen boşanmıştı.

Murat Göğebakan, 31 Temmuz 2014 yılında kan kanserinin yeniden nüksetmesiyle aramızdan ayrılmıştı. 1968 yılında Adana'da dünyaya gelen sevilen şarkıcı Murat Göğebakan, anne ve babasının işi dolayısıyla çocukluğunu Almanya ve Adana'da geçirdi. İlk, orta ve lise eğitimini Adana'da tamamlayan sanatçı, 1986'da girdiği Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra Çukurova Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev aldı. Sanatçı, aynı yıllarda dergah eğitimi aldı ve gitar dersleri verdi.

Çok istediği albümü çıkarmak üzere 1995'te Adana'dan İstanbul'a gelen Göğebakan, 1997'de "Ben Sana Aşık Oldum" albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Sanatçının ilk albümü büyük bir çıkış yaparken, Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı" ödülüne de layık görüldü.

Murat Göğebakan "Kalbim Yaralı" şarkısını canlı yayında ağlayarak söylemişti:

Başarılı şarkıcı, 2009'un Mayıs ayında grip olduğu düşüncesiyle gittiği hastanede, kan kanseri olduğunu öğrendi. İlerleyen hastalığı dolayısıyla hastaneye yatan Murat Göğebakan, 2010 yılında hastalığını yenerek sanat hayatına devam etti.

Bu dönemde katıldığı bir söyleşide kanser hastalığına dikkati çeken Murat Göğebakan, "Ne yazık ki ülkemizde bu tehlikeyi yaşayan ya da bununla karşı karşıya kalan birçok insan var. Bu nedenle toplumsal bilinç oluşturulmalı. İnsanlar bu tehlikelere karşı mücadele etmeli. İnsan inanırsa başaramayacağı hiçbir şey yok" sözlerini kullanmıştı.

Hastalığı 2013 yılında nüksedince, yeniden tedavi görmeye başlayan ünlü sanatçı, 2014'te Recep Tayyip Erdoğan için bestelediği "Uzun Adam" şarkısını Başkan Erdoğan'a armağan etmişti. Kendisine "sevgi adamı" lakabı takan ve sanat camiasında öyle tanınan Murat Göğebakan, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 31 Temmuz 2014'te 46 yaşındayken hayata gözlerini yumdu.

Yorumlar