Selsil Pak genel temizleyici yorumları

Selsil Pak genel temizleyici yorumları ürünü kullananların tecrübeleri yeni tüketiciler tarafından merak ediliyor. İşte Selsil Pak genel temizleyici yorumları:

Google Haberlere Abone ol
Selsil Pak genel temizleyici yorumları

Selsil Pak genel temizleyici yorumları veya kullanıcı deneyimi yeni tüketciler tarafından merak ediliyor. Selsil Pak genel temizleyici kullananlar ne düşünüyor, alanlar memnun kaldı mı? İşte Selsil Pak genel temizleyici yorumları: 

Selsil Pak temizleyici ürünü Sel Dış Ticaret ve Kimya Sanayi A.Ş. tarafından üretiliyor. Firma 1991 yılında kurulmuş yerli bir markadır. Selsil şirketin ana markasıdır. Şirketin genel merkez İstanbul Sarıyer'de Maslak semtinde yer alıyor.

Sel Dış Ticaret ve Kimya Sanayi A.Ş. 2019 Haziran ayı kayıtlarına göre aralarında Amerika, Japonya, Hindistan, Güney Amerika, Avrupa, Tayland ve Avustralya’nın da bulunduğu 7 kıtada 107 ülkeye ihracat yapan bir markadır.

Türkiye'de Hepsiburada, Trendyol ve Koçtaş gibi marketlerde bulunabilecek Selsil Pak temizleyici ürün son dönemlerde temizlikte tercih edilen bir ürün oldu. 

Selsil Pak Genel Amaçlı Temizleyici lavabolar, ocak üstleri, pişirme tepsileri, mangal ve barbeküler, fırınlar, banyolar, fayans ve seramik yüzeyler, dış mekan mobilyaları gibi pek çok yüzeyde kullanılabiliyor.

SELSİL KULLANIM ŞEKLİ VE ÖZELLİKLERİ

Lekeli ve kirli yüzeye bir miktar Selsil Pak uygulayın ve temiz bir bez yardımıyla ovalayın. Yeterince ovaladıktan sonra su ile durulayın. Plastik parçalar, boyalı ahşap ve alüminyum yüzeylerde kullanmayın. Vernikli yüzeylerin kullanımı için uygun değildir. Ürünü el, yüz ve yiyecek temizliğinde kullanmayın. Sıcak yüzeylere doğrudan uygulamayın. Cam ve seramiklere uygularken, bu yüzeyleri çizilebileceğinden çok fazla bastırmayın.

Selsil Pak Genel Temizleyicinin özellikleri şöyle: 

Olağanüstü parlaklık

Kireç, yağ, küf gibi zorlu lekeleri yok eder.

%100 doğal temizlik partikülleri içerir.

Kolay kullanım & mükemmel sonuç

Ambalaj

500 gr.

Çok iyi temizliyor gerçekten çok pratik ve kullanışlı 👌🏻 Tencere altındaki etkisini faydalı olması açısından ekliyorum süpper✨

 

Annem begendi fakat eldivenle yapilmasini tavsiye ediyor cunku elleri yipratiyormus. Kargo da olmasi gerektigi gibiydi bir sorun yasamadim hasarsiz teslim oldu.

 

Beklentiyi karşılayan bir ürün lavaboları vs. Çok güzel patlatıyor. Kargolama gayet özenliydi ama sanırım taşımadan kaynaklı 1 ürünün kapağı içeri doğru kırılmıştı biraz ürün dışarı çıkmıştı ama problem edilecek bir şey degildi.

 

Bu zamana kadarki gelmiş geçmiş en iyi olarak nitelendirilen bütün yağçöz tarzı ürünleri denedim. Sprey formunda olanlar da dahil. En iyisi net olarak bu!

 

Ürünü gelir gelmez denedim öyle büyülenecek bir performansi yok inşallah yanıltır diğer denemelerinde 5 yıldızı hepsiexpresse veriyorum hızlı ve sorunsuz teslimat için

 

1 günde geldi. Kullandım. Metal üstündeki pası nasıl çıkardı şaşırdım kaldım. Çok güçlü bir temizleyici. Teşekkürler...

 

1 kez denedim.tam istediğim sonucu vermedi

 

Yorumlar

Mehtap Ateşten ötürü sararan caydanlik kenarlarini beyazlatmada etkilimidir acaba bi bilgisi olan varsa paylaşabilirmi