Selja Gerçek mi?

Selja, özellikle K-pop dünyasında dikkat çeken bir isimdir. Peki Selja gerçek mi? İşte Selja hakkında merak edilen detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Selja Gerçek mi?

Selja gerçek mi sorusu K-Pop hayranları ve internet kullanıcıları tarafından merak edilen konulardan biri oldu. Sizler için Selja gerçek mi, selja olayı nedir araştırdık. İşte merak edilen detaylar.

SELJA GERÇEK Mİ?

Selja 2017 yılında, Güney Koreli pop müzik grubu BTS'e yönelik tehditlerde bulunarak tanınmıştır. Selja 2017 yılında, Güney Koreli pop müzik grubu BTS'e yönelik tehditlerde bulunarak tanınmıştır. Selja, BTS'in Jimin adlı üyesini öldürme tehdidi yapmış ve grubun diğer üyesi Jungkook hakkında asılsız suçlamalarda bulunmuştur​​. Bu eylemleriyle dikkat çeken Selja, K-pop fandomları arasında tartışmalara yol açmış ve büyük grupların hayranları ile çeşitli çatışmalara girmiştir​​.

Selja'nın iddia ettiği idolleri öldürme konusuyla ilgili net bilgiler yoktur. Ancak, bu iddiaların asılsız olduğu ve Selja'nın yalnızca bir sosyal medya fenomeni olarak kaldığı anlaşılmaktadır. Güney Koreli ünlü grup SHINee'nin yıldızı Kim Jonghyun ve şarkıcı-oyuncu Sulli'nin ölümleri bu konuyla ilgili anılmaktadır, ancak bu ölümlerin Selja ile doğrudan bir bağlantısı olmadığı belirtilmiştir​​​​. Selja'nın gerçekliği ve kimliği hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Genellikle internet üzerinde aktif olan ve K-pop dünyasında çeşitli tartışmalara neden olan bir figür olarak bilinmektedir.

Selja gerçek mi?
Selja gerçek mi?

 

Selja'nın eylemleri, özellikle K-pop hayranları arasında endişe ve tartışmalara neden olmuş, bu da onun internet üzerindeki varlığını daha da belirgin hale getirmiştir. Kim Yeoshin, bilinen diğer adıyla Selja veya "K-Pop Katili", K-pop topluluğunda oldukça tartışmalı bir figürdür. Selja, başlangıçta çeşitli K-pop idollerine karşı zararlı eylemleriyle ün kazanmıştı. Bunlar arasında B.A.P'nin Himchan'ına zehirli madde koymak, TVXQ'nun Yunho'suna ve B1A4'ün Baro'suna içeceklerine zararlı maddeler eklemek gibi iddialar yer alıyordu. Ayrıca, Ladies Code üyelerinin ölümcül araba kazasında da parmağı olduğu söylentileri vardı. Ancak 2017'de, bir hesabın ortaya çıkması ve BTS'den Jimin'e özellikle tehditlerde bulunmasıyla Selja'nın bu tehditlerin arkasında olduğu spekülasyonları arttı.

Fakat SBS'nin "Curious Stories Y" programının bir yayını, Selja efsanesinin gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Yayında, Selja'nın geçmişi ve eylemleriyle ilgili iddialarının uydurma olduğu açığa çıktı. Selja'nın üniversite öğrencisi olduğunu iddia etmesine rağmen, bahsettiği üniversitede eğitim görmediği ve ailesinin ölümü hakkındaki iddialarının da yalan olduğu belirlendi. Sonunda, Selja iddialarının ve eylemlerinin tamamen yalan olduğunu kabul etti. Bir ortaokul öğrencisi olduğunu ve meraktan blogunda anti-mesajlar yayınlamaya başladığını açıkladı. Bu itiraf, Selja efsanesini çürüttü ve ona atfedilen alarmlı olayların doğru olmadığını açıklığa kavuşturdu. Selja fenomeni, K-pop topluluğu üzerinde önemli bir etkiye sahipti ve çevrimiçi ortamda saplantılı hayran davranışları ve yanlış bilgi yayılması konularına dikkat çekti.

SELJA OLAYI NEDİR? YORUMLARDAN BAZILARI

K-Pop hayranlarından biri , şu yorumda bulundu: Herkese merhaba, sadece Yt'de gördüklerimi paylaşmak istiyorum (çünkü her zaman sosyal medyadayım) Kpop idollerini öldürmeye çalışan kişinin Kim Yeo Shin (sanırım Selja) olduğunu gördüm, yoksa onun bir Sasaeng hayranı olduğunu mu söylemeliyim? O GERÇEKTEN ÇILGIN BİR HAYRAN! İdolleri rahatsız etmeye devam ediyor ve onların mahremiyetlerine tecavüz ediyor. Hiç Lady Code'un 2 üyesinin öldüğünü duydunuz mu? Bayanlar Yasası'nın arabasının arızalanmasına ve ardından bir araba kazasına neden olan oydu. Popüler bir kpop idolünün öleceğine dair tahminlerde bulunduğunda. Gerçek oldu! Ve bir sonraki hedefi Exo'dan Oh Sehun olacak. Benim için onun bir fotoğrafını gördüğümde Kuzey Kore başkanıyla birlikteydi. Aklımı bombalayan birçok soru var. "Muhtemelen Kuzey Koreli olabilir mi?" Bu uzun zaman önce olmuş olabilir ama durumun ne olacağının farkında olmalıyız ve idoller sasaeng hayranlarından haberdar olmalı Bunların hepsi benim gördüklerime dayanıyor bu yüzden beni yargılamayın. Bir başka yorumsa şu şekilde: keşfettiğim şeyden dolayı gerçekten tüylerim diken diken oldu ve oğlularımız için gerçekten endişeleniyorum... onların başına bir şey olmasını diliyorum ve ughhhhh gerçekten bu selja'dan veya kım yeoshin'den veya her kimse nefret ediyorum!!! çok fam bu bizim için başka bir mücadele... çocuklarımızı, tüm fandomumuzu ve tüm kpop sektörünü güvende tutun.

Kaynak: Sonhaberler.com

Yorumlar