Selin Ortaçlı'ya kim jeep araba aldı? Selin Ortaçlı kimdir?

Selin Ortaçlı'ya kim jeep araba aldı sorusu ve ismi Buket Aydın ile Şahan Gökbakar arasındaki bel altı kavgadan sonra gündeme geldi. Gökbakar'ın Buket Aydın'a bel altı göndermede bulunmasından sonra Aydın'ın cevabı daha sert oldu.

Google Haberlere Abone ol
Selin Ortaçlı'ya kim araba aldı? Selin Ortaçlı kim

Selin Ortaçlı'ya kimin jeep araba aldığı sorusu merakla soruluyor. Çünkü, Buket Aydın ile Şahan Gökbakar arasında yaşanan seviyesiz tartışmalar nedeniyle Selin Gökbakar (Ortaçlı) da gündeme geldi.

Buket Aydın, bir televizyon programında yapmış olduğu "Yanımda erkek varsa hesap ödemem, hediye almam" açıklaması üzerine, komedyen Şahan Gökbakar tarafından eleştirildi. Gökbakar, bu sözleri tiye alan bir video yayınladı. Videoda, Gökbakar kadın kılığına girerek, "Ben hediye almam, hesap ödemem. Karşılığında sen ne veriyorsun derseniz de oraları karıştırmayın" ifadelerini kullandı.

AYDIN'IN GÖKBAKAR'IN EŞİNE YÖNELİK ELEŞTİRİLERİ

Bu videoya tepki gösteren Buket Aydın, Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar'ı hedef alarak, "Eşinin eski soyadı Ortaçlı. Listesi kabarık. Eşini karşına al sor, 'Sana zamanında lüks jeep alan kişiye karşılığında ne verdin Selincim' diye. Bir insan komedi yapıyorsa sadece komedi yapar, insanların kişilik haklarına hakaret etmez" şeklinde konuştu.

ALİ EYÜBOĞLU VE MÜGE DAĞISTANLI ERDOĞAN'IN YORUMLARI

TV8'de yayınlanan "Aramızda Kalmasın" programında gazeteci Ali Eyüboğlu bu konuda, "Şahan, 'Sen ne vereceksin?' diyerek hata yaptı. Buket ise onun eşinin geçmişini deşerek daha büyük hata yapıyor" yorumunu yaptı. Programın diğer sunucusu Müge Dağıstanlı Erdoğan ise Buket Aydın'ın Şahan Gökbakar'a gelirini depremzede çocuklara bağışlayacağı bir dava açmaya hazırlandığını açıkladı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN ÖNCE KİMİNLE EVLİYDİ?

Selin Ortaçlı'ya lüks jip alan ismin kim olduğu konusu ise henüz açıklığa kavuşmadı; Selin Ortaçlı, Şahan Gökbakar ile evlenmeden önce iş insanı Can Ateş ile ondan önce de Kenan Doğulu ile aşk yaşamıştı.

 

Yorumlar