Selim Şiper kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Selim Şiper kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor, mesleği nedir, neden gündeme geldi? İşte Selim Şiper biyografisi veya özgeçmişi:

Google Haberlere Abone ol
Selim Şiper kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Selim Şiper kimdir, ne iş yapıyor, mesleği nedir, nerede çalışıyor, kaç yaşındadır? İşte Selim Şiper hakkında merak edilen bilgilerden bazıları biyografisi veya özgeçmişi: 

Selim Şiper Petro Ofisi A.Ş. CEO'dur ve yönetim kurulu üyesidir. 

İşte biyografisi ve özgeçmişi:

Selim Şiper İstanbul’da doğdu.

Alman Lisesi ve Almanya Karlsruhe Üniversitesi Kimya Mühendisliği mezunu.

Aynı üniversitede master ve doktora çalışmaları da yapmıştır.

Selim Şiper, 1984 yılında başladığı kariyerine başladığı Unilever’de Unisel Genel Müdürü ve Unilever Yönetim Kurulu Üyesi iken Hollandalı SHV Gas şirketine ait İpragaz’da Genel Müdürlük yaptı.

Aynı zamanda SHV Gas’ın satış ve pazarlama stratejik çalışma grubunda ve IT Yönetim Kurulu’nda yer alıyor.

Türkiye Likid Petrol Gazcılar Derneği’nin de başkan yardımcısı.

Aklın ve mantığın yönlendirdiği bir kişiliği var.

Yöneticilik ve liderliği birleştirdiği genel müdürlükte en önemli farklığı ise mütevazı kişiliği ve hayat felsefesi.

Selim Şiper Ağustos 2018’de Selim Şiper Petrol Ofisi A.Ş. tarafından CEO ve Petrol Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.

PETROL OFİSİ 

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group'un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye'de ticari faaliyet gösteren anonim şirkettir. 

Kamu ve özel sektör kuruluşları ile nihai tüketicilerin gereksinimi için petrol ve petrol ürünleri satın almak, ithal etmek ve ülkenin çeşitli yerlerinde stoklar oluşturup pazarlamasını yapmak amacıyla 1941 yılında kuruldu.

Simgesi ağzından alev çıkan kurttur.

1983 yılında anonim şirket yapısına kavuşan ve 2000 yılında özelleştirilen Petrol Ofisi, günümüzde 1800'e yakın akaryakıt istasyonu, 1 madeni yağ fabrikası, 9 akaryakıt terminali, 3 LPG terminali, 20 havalimanı ikmal ünitesi ve yaklaşık 1 milyon metreküp depolama kapasitesiyle Türkiye’nin önde gelen akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketidir.


 

Yorumlar