Selfy'lilere özel menü ve indirim fırsatı

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom ve TAB Gıda arasında yapılan iş birliği kapsamında Selfy’liler, restoranların özel menü ve indirim fırsatlarından...

Google Haberlere Abone ol
Selfy'lilere özel menü ve indirim fırsatı

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom ve TAB Gıda arasında yapılan iş birliği kapsamında Selfy’liler, restoranların özel menü ve indirim fırsatlarından yararlanabilecek.

Türk Telekom açıklamasına göre, şirketin gençlik markası Selfy, gençlerin ihtiyaç ve taleplerine göre şekillendirdiği fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Türk Telekom ve TAB Gıda arasında yapılan iş birliği kapsamında Selfy’liler, Burger King, Sbarro, Popeyes, Arby’s ve Usta Dönerci restoranlarında özel menü ve indirim fırsatlarından faydalanabilecek.

Türk Telekom’un bu kapsamlı kampanyası kapsamındaki fırsatlar arasında ‘bir menü alana bir menü bedava’ uygulaması ve kampanyaya özel menü de yer alıyor.

Kampanya kapsamında Selfy’liler 17 Mart 2017 tarihine kadar kampanya şifresiyle restoranlardan ve restoranların çağrı merkezlerinden kampanyaya dahil indirimli menü siparişi verme şansına sahip olacak.



Yorumlar