Selçuk Tepeli neden istifa etti, FOX'tan ayrıldı mı, nerede?

Selçuk Tepeli neden istifa etti, FOX'tan ayrıldı mı, nerede? Selçuk Tepeli ayrıldı mı, kovuldu mu, edebsiz bir şekilde seyirciye bardak fırlatarak tepkileri üzerine çeken Tepeli'nin FOX TV'den kovulduğu iddiaları var. Ancak işin aslı tamamen farklı.

Google Haberlere Abone ol
Selçuk Tepeli neden istifa etti, ayrıldı mı, nere?

Selçuk Tepeli neden istifa etti, FOX'tan ayrıldı mı, nerede? Selçuk Tepeli FOX TV ayrıldı mı, kovuldu mu, haber saatinde edebsiz bir şekilde seyirciye bardak fırlatarak tepkileri üzerine çeken Tepeli'nin FOX TV'den kovulduğu belirtiliyor.

FOX TV'de sunduğu haberlerle tartışma konusu olan Selçuk Tepeli son olarak seyirciye yönelik terbiye dışı hareketiyle gündem olmuştu. 

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, çiftçilerin yaşadığı zorlukları anlatan bir haberin ardından sinirlenerek önünde duran bardağa vurdu. Haberin ardından konuşan Tepeli, "Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç gözünü seveyim ya" dedi. Tepeli, elindeki kâğıdı fırlattı ve daha sonra önündeki bardağa vurdu.

Selçuk Tepeli kovuldu mu?
Selçuk Tepeli kovuldu mu?

 

T24'ten Gözde Yel'in haberine göre, FOX Haber'in üst düzey yöneticileri, AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci'nin çiftçilerin tarlalarını ekemediği söyleyen FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin sinirlenerek önündeki bardağa vurması sonrası "kanaldan kovulduğu" iddiasını yalanladı.

Tepeli'nin çıkışı Twitter'da gündem olurken, AK Partili Mücahit Birinci RTÜK'e çağrı yaptı. Twitter'dan paylaşım yapan Birinci, "İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insansının bu fiili nedeniyle, RTÜK'ün, Fox TV kanalına, kapatma dahil, tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz" ifadesini kullandı.

Birinci, bir süre sonra yaptığı paylaşımda ise Tepeli'nin FOX TV'den kovulduğunu öne sürerek "Yetmez... En ağır müeyyide bu kanala uygulanmalıdır" dedi.

Selçuk Tepeli, 17 Haziran 2022 Cuma günü itibariyle yaz tatiline çıktı. 

Eylül ayında yeniden ekrana dönecek.

SELÇUK TEPELİ NEDEN YOK? 

Selçuk Tepeli 11 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan Fox Ana Haber bülteninde neden yok soruları seyirci tarafından merakla sorulurken, sorunun cevabı geldi.

Gülbin Tosun, Selçuk Tepeli'nin nerede olduğuna ilişkin meraklı soruları cevapladı.

Tosun'un açıklamasına göre; Selçuk Tepeli soğuk algınlığı sebebiyle bugünkü haber bültenine çıkamadı. 

 


 

Yorumlar

SONER ŞAHİN TEPELİNİN YAPTIĞI Bİ TERBİYESİZLİK YOK TERBİYESİZ BAŞKALARI