Selçuk Tektaş son durum nedir? Sağlık durumu ile ilgili bir gelişme var mı?

Selçuk Tektaş son durum nedir? Yeni bir gelişme var mı? Sağlık durumunda bir ilerleme var mı, en son gelen haberler ne diyor, ağabeyi Alişan tarafından herhangi bir açıklama yapıldı sorusu ünlü ismin sevenleri tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Selçuk Tektaş son durum

Selçuk Tektaş son durum nedir? Yeni bir gelişme var mı? konusunda bir açıklama gelip gelmediği, sağlık durumunun ilerleyip ilerlemediği konusu merak ediliyor. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın sağlık durumu konusunda son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Alişan'ın ailesi ve sevenleri başta olmak üzere birçok kişi talihsiz adamın sağlık durumunun iyiye gitmes için dua ediyor. Peki, Selçuk Tektaş son durum nedir? Yeni bir gelişme var mı? İşte detaylar:

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, yakalandığı corona virüs nedeniyle hastanede tedavi görüyor. Sevenleri, Tektaş'tan gelecek güzel haberi bekliyor.

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'tan geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmiş, ünlü ismin koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti.

Durumu ağırlaşan Selçuk Tektaş, hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Selçuk Tektaş'a son olarak yengesi Buse Varol hastane bahçesinden seslendi.

Selçuk Tektaş son durum
Selçuk Tektaş ve eşi

 

Tam kapının önünde bekliyoruz ve bizi hissettiğini biliyoruz... Canım Selçuğum...

DEMET AKALIN DUA İSTEDİ

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, beraber Star Tv'de program sunduğu partneri ve yakın dostu Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş için günlerdir Instagram hesabından dua istiyor. Takipçilerine 'toplu duanın gücüne inandığını' ifade eden Akalın, iki çocuk babası Tektaş'ın entübe halde yattığı hastaneden bir an evvel çıkabilmesi için Instagram'daki takipçilerinden dua ve iyi enerjiler isteyerek arkadaşı Alişan'a manevi destek verdi.

Akalın paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Çaresizlik... Başımıza gelmeden bilemediğimiz…Rabbim seni güzel kızlarına bağışlasın. Dualarınızı eksik etmeyin daha iyi olacak inşallah Selçuk kardeşimiz. Tüm şifa bekleyen hastalar için rabbimin yüce merhametine sığınıyoruz. Kuran kursuna giden kardeşlerimizin ellerini açtığında Selçuk Tektaş kardeşimizi unutmayacağını temenni ediyorum. Allah razı olsun, yer gök dua. Allah bin kere razı olsun şimdiden…Gözyaşları 15 gündür kurumayan ailesini sevindir yarabbim #topluduagücü"

Alişan ve ailesi, Selçuk Tektaş'ın tedavi gördüğü hastanenin kapısından bir an olsun ayrılmıyor.

Selçuk Tektaş son durum
Selçuk Tektaş ve ailesi

 

Ünlü türkücü Alişan'ın entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş, yaklaşık 1 haftadır yoğun bakımda tedavi görüyor. Alişan ve eşi Buse Varol, hastane önünden ayrılmazken zaman zaman da paylaşım yapıyor.

İYİ HABERİ YAŞAR İPEK VERDİ

Şarkıcı Yaşar İpek de geçtiğimiz günlerde Selçuk Tektaş'ı ziyaret etmişti ve Instagram'dan paylaşım yapmıştı. Alişan’ın erkek kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş, bir süredir Koronavirüs tedavisi için İstanbul’da özel bir hastanede tedavi altında tutuluyor. Son olarak durumu ağırlaşan ve yoğun bakıma kaldırılan Selçuk Tektaş entübe edilmişti. Müjdeli bir haber veren İpek, doktorların sıkı takipte olduğu 41 yaşındaki Selçuk Tektaş'ın bazı reaksiyonlar gösterdiğini söyledi.

Ünlü şarkıcı, "Çok şükür güzel birkaç haber var. Doktorların dört gözle bekledikleri bazı reaksiyonlar var ve Selçuk bunları gerçekleştirmiş" açıklamasını yaptı. Yaşar İpek, "Selçuk'un bu durumu tedavinin gelişimi açısından çok önemli, o yüzden hepimiz dua edelim" şeklinde konuştu.

Son günlerde yeni proje heyecanı içinde olan Alişan, Star TV’deki sabah programını bitirmiş ve ailesiyle erkenden tatile çıkmıştı. Eşiyle aynı dizide başrol oynamaya hazırlanan Alişan, son dakika gelişmesiyle sarsılmış, kardeşinin acı haberini öğrenmişti.

SELÇUK TEKTAŞ KİMDİR?

Serkan Burak Tektaş ya da sahne adıyla Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş 12 Mayıs 1980 doğumludur. Geçtiğimiz günlerde 39. yaşını kutlayan Selçuk Tektaş evlidir ve iki kız babasıdır.

2009 yılında Merve Tektaş ile evlenen Selçuk Tektaş şarkıcı Alişan'ın menajerliğini yapmaktadır.

Kardeşinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Alişan, "İnanın konuşabilecek durumda değilim. Durumu çok kritik. Dua istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Alişan ve Selçuk Tektaş'ın hem iş hjayatında hem de aile hayatlarında çok sıkı bir bağla birbirlerine bağlı oldukları biliniyor.

Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Selçuk Tektaş son durum
Alişan, Selçuk'un doğum gününde bu mesajı ve fotoğrafı paylaşmıştı

 

12 Temmuz 2021 Pazartesi günü itibariyle Selçuk Tektaş son durum hakkında Buse Varol'dan bir paylaşım geldi. 

Buse Varol yaptığı paylaşıma "Bir pazartesi daha… Mucizelere tanıklık edeceğimiz bir hafta olur inşallah" notunu düştü.

Buse Varol, Selçuk Tektaş için sevenlerinden dua istedi. 

Selçuk Tektaş son durum nedir? Yeni bir gelişme var mı?
Buse Varol'un paylaşımı

 

Paylaşımdan da anlaşıldığı üzere Selçuk Tektaş'ın durumunun stabil olduğu anlaşılıyor


 

Yorumlar

Selda Alaybeyoğlu Rabbim Şafi isminle tez şifasını versin inşallah.Tüm şifa bekleyen hastalarımızla birlikte