Selçuk Doğuş kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Selçuk Doğuş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, daha önc nerede çalıştı?

Google Haberlere Abone ol
Selçuk Doğuş kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Selçuk Doğuş kimdir, nerelidir, nerede görev yaptı, kaç yaşında, daha önc nerede çalıştı soruları son kararname ile birlikte bir kez daha merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle bugünkü Resmi Gazetede yayınlanan atama kararlarında dikkat çeken isimlerden biri de Selçuk Doğuş oldu.

Selçuk Doğuş Sakarya'ya Emniyet Müdürü olarak atandı.

Peki, Selçuk Doğuş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, daha önc nerede çalıştı?

2022 yılı 'Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi' Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Sakarya il Emniyet müdürü Fatih Kaya Diyarbakır'a atanırken, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 11 İlin emniyet müdürü değişti. Kararnamede Diyarbakır ve Giresun İl Emniyet Müdürlerinin merkeze çekilmesi dikkat çekti.

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya Diyarbakır İl Emniyet'ne atandı.Sakarya'ya ise Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş atandı.

SELÇUK DOĞUŞ KİM, NERELİ?

Aslen Ordulu olan Selçuk Doğuş, 2013 sonuna kadar Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Dairesi Başkan yardımcılığı görevinde bulundu.

'17-25 Aralık FETÖ kumpası'ndan 2014 başında Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Polis Başmüfettişi olduktan sonra 2017'de İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Selçuk Doğuş, 11 Ağustos 2022 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren kararname ile Sakarya il Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

Doğuş'un önümüzdeki günlerde Sakarya'da göreve başlaması bekleniyor.


 

Yorumlar