Selahattin Paşalı'nın eşi kimdir? Lara Paşalı kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Selahattin Paşalı'nın eşi kimdir, adı nedir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor soruları merakla soruluyor. Ömer dizisindeki "Ömer" karakterini canlandıran Paşalı hakkında son günlerde birçok soru soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Selahattin Paşalı'nın eşi kimdir?

Selahattin Paşalı'nın eşinin kim ve nereli olduğu merakla soruluyor. "Ömer" dizisinin "Ömer" karakterini canlandıran Paşalı'nın gerçek hayatı da merak ediliyor.

SELAHATTİN PAŞALI EŞİ KİMDİR?

Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Paşalı'dır. Lara Paşalı da eşi gibi oyunculuk kökenli bir isimdir. Oyunculuk eğitimleri yanı sıra eşiyle aynı okulda eğitim de görmüş. 

Oyuncu Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Tümer, sosyal medya üzerinden takipçilerinin merak ettiği sorulara cevaplar verdi. En dikkat çeken sorulardan biri, "Eşinizle nasıl tanıştınız?" oldu. Tümer, bu soruya, "2014 veya 2015 yılıydı, oyunculuk eğitimi alıyordum. Selahattin ile de bir dönem aynı sınıfta bulunduk. İlk gördüğümde 'ben bu çocukla evleneceğim' dedim" şeklinde yanıt verdi.

Lara Tümer, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Selahattin Paşalı ile tanışma hikayesini detaylandırdı. Tümer'in ifadelerine göre, oyunculuk eğitimi aldığı sıralarda Paşalı ile aynı sınıfta yer aldıklarını ve onu ilk gördüğü an aşık olduğunu belirtti. Tümer, "Zaten Selahattin'i gördüğüm an bittim. O zaman dedim ki; 'ben bu çocukla evleneceğim'. Kalbim temizmiş, 6 sene sonra tekrar görüşmeye başladık" dedi.

Selahattin Paşalı eşi kim

Tümer, Paşalı ile ilk karşılaşmalarından sonra, altı yıl geçtikten sonra tekrar bir araya geldiklerini ve ilişkilerinin bu süreçte başladığını ifade etti. İlk görüşte aşka inanmanın ve beklemenin sonucunda, mutlu bir ilişkiye adım attıklarını vurguladı.

EŞİYLE FOTOĞRAFI İLGİ GÖRDÜ

Star TV'nin popüler dizisi Ömer'de rol alan Selahattin Paşalı, eşi Lara ve kızı Pera ile çekildiği set fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Paşalı, bu paylaşımıyla hayranlarının dikkatini çekti.

Selahattin Paşalı, Barış Falay ve Gökçe Bahadır ile birlikte Ömer dizisinde başrol oynamaktadır. Dizide "Ömer Ademoğlu" karakterine hayat veren Paşalı, oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatıyla da gündemde yer alıyor. Paşalı'nın Lara Paşalı ile mutlu bir evliliği bulunuyor ve bu evlilikten Pera isimli bir kızları var.

"Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinin ikinci sezon çekimleri için kamera karşısına geçen Paşalı, bu süreçte ailesiyle birlikte setten çekilmiş fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşıma "Tüm ekibe bu ömürlük hatıra için teşekkür ederiz" notunu ekledi ve "Pera, Pera Palas’ta Gece Yarısı setinde. Ağustos, 2023" ifadelerini kullandı.

Selahattin Paşalı eşi kim

 

Yorumlar