Seksenler Rasim Öztekin yerine kim gelecek Fehmi ne olacak?

Seksenler Rasim Öztekin yerine kim gelecek, Öztekin'in canlandırdığı Fehmi Baba karakterinin yerine kim gelecek sorusu dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Seksenler Fehmi Rasim Öztekin yerine kim gelecek?

Seksenler Rasim Öztekin yerine kim gelecek Fehmi Baba karakterini kim canlandıracak soruları Fehmi karakterini canlandıran Rasim Öztekin'in hayatını kaybetmesinden sonra Öztekin'in yerine Fehmi Baba karakterinin kim tarafından canlandıracağı merak konusu oldu. Peki, Seksenler Rasim Öztekin Fehmi baba yerine kim gelecek?

Bilindiği gibi Rasim Öztekin geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun ölümü hayranlarını sevenlerini ve sanat camiasını derinden üzdü. Ünlü isim son olarak Seksenler dizisinde Fehmi baba karakterini canlandırıyordu. 

Hastalığından birkaç hafta önce diziye ara vermişti. Dizinin senaryosuna göre Seksenler Fehmi Baba, Ayvalık'taki yazlık dairenin tamiratı için İstanbul'dan ayrılmıştı. Hali hazırda Fehmi karakteri geçici olarak İstanbul dışında bulunuyor. Hal böyle olunca Fehmi babanın diziye yeniden nasıl döneceği ya da dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. 

Seksenler Rasim Öztekin Fehmi baba yerine kim gelecek?

Fehmi karakterinin yeniden canlandırılıp canlandırılmayacağı ya da yerine kimin oynatılacağı dizinin hayranları tarafından merakla takip ediliyor. 

Dizide şimdilik herhangi bir senaryo değişikliğine gidildiğine dair bir emare bulunmuyor. 

Senarist ya Fehmi babanın öldüğü yönünde bir seyir izleyecek; ya da Fehmi baba karakterini başka bir isimli sürdürmeye devam edecek. 

Seksenler Rasim Öztekin Fehmi baba yerine kim gelecek?

Ancak Rasim Öztekin'in hatırasına uygun bir adım atılarak Fehmi baba karakterinin artık başkası tarafından canlandırılmak yerine tamamen sona erdirilme ihtimali daha yüksek görünüyor.

Dizide zaten yeni karakterler de dahil olmuştu. Fehmi'nin kız kardeşi ile eniştesi yeni katılan karakterler olmuştu. 

Dizinin artık bu karakterlerle de devam edeceği söylentiler arasında bulunuyor.

Seksenler Rasim Öztekin yerin kim gelecek sorusunun cevabını şimdilik sadece senarist ve yapımcılar biliyor.

Yorumlar

Selda O kadar çok üzüldüm ki Rasim Öztekinin yerine kimseyi düşünemiyorum ama nolur dizi devam etsin ailecek severek izliyoruz
Basar Ülkemizde sevilen sanatçı çok. Mesele aile büyüğü rolünü oynayabilmek. Dizininde teması bu yönde idi. Bence devam etmeli.