Şekerpare filmindeki Şekerpare kim?

Şekerpare filmindeki Şekerpare karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu, şu anda ne yaptığı merak ediliyor. İşte Şekerpare hakkında detay:

Google Haberlere Abone ol
Şekerpare filmindeki Şekerpare kim?

Başrollerinde İlyas Salman, Şener Şen'in oynadığı Şekerpare filmi üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala ilk günkü gibi sevilerek izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Filmde Şekerpare karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu ise şimdilerde filmi izleyenler tarafından merak ediliyor. Bir dönemlerin ünlü isimleri arasında yer alan bu oyuncunun biyografisi merak konusu oldu. İşte Şekerpare karakteri hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Şekerpare filminde Şekerpare karakterini canlandıran oyuncu Yaprak Özdemiroğlu'dur. İşte Yaprak Özdemiroğlu biyografisi: 

Yaprak Özdemiroğlu, 14 Ağustos 1963 tarihinde başkent Ankara'da dünyaya geldi. 

Kendisi gibi sanatçı olan Attila Özdemiroğlu'nun kızıdır.

Balerin, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Yaprak Özdemiroğlu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünden mezun oldu.

Özdemiroğlu, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başladı.

1981 yılında Yeşilçam'a geçerek sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Kariyerinde pik noktasını Hababam Sınıfı Güle Güle ve Şekerpare filmleriyle yaptı. Ayrıca, Dil Yarası, Damga, Şöhretin Sonu gibi filmlerde de rol aldı. 

ŞİMDİ NE YAPIYOR?

Yaprak Özdemiroğlu'nun şimdilerde neler yaptığı merak ediliyor. 

 

Özdemiroğlu yıllar sonra 2018'de İstanbul Kartal ilçesinde magazincilerin kameralarına takıldı. 

Arkadaşı Kemal Öztürk’le İstMarina’da görüntülenen Yaprak Özdemiroğlu, yıllardır setlerden uzak durmasının sebebini de magazin muhabirlerine anlattı. 

Özdemiroğlu şöyle konuştu: “Çeşme’ye taşındık, orada çok rahat ve sakin bir hayatımız var. Yeni projeler geliyor fakat ben bir süre daha uzak kalmak istiyorum.”

ŞEKERPARE FULL TEK PARÇA İZLE

Yorumlar