Şehriban Emirli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Şehriban Emirli kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, uzmanlık alanı nedir? İşte Emirli hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Şehriban Emirli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Şehriban Emirli, Mehmet Aslantuğ ile ilgili iddiaları nedeniyle magazin dünyasının gündemine gelen isimlerden biridir. 

UçanKuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programına konuk olan Şehriban Emirli, Mehmet Aslantuğ'un eski sevgilisi olduğunu ileri sürmüştü.

Emirli, iddialarında bununla yetinmeyerek Aslantuğ'dan iki kez hamile kaldığını her ikisinde de çocuğu aldırdığını ileri sürerek şimdi de kısır kaldığını savundu.

Aslantuğ ile 33 yıl önce birlikte olduklarını ileri süren Şehriban Emirli isimli kadın hakkında kamuoyunda çok fazla bilgi bulunmuyor. 

Ancak kadının 51 yaşında olduğu biliniyor. Çünkü Aslantuğ ile 33 yıl önce 18 yaşındayken birlikte olduğunu ileri sürmüştü.

Emirli'nin anlattığına göre 1985 yılında Mehmet Aslantuğ ile film setinde tanışıyorlar.

KORKUNÇ İDDİALAR

Bir sene sonra tekrar hamile kaldığını ancak aynı baskılar sonrası Aslantuğ'un bulduğu bir merdiven altı klinikte aldırdığını iddia etti. Emirli o dönem doktorların hem kendisine hem de Aslantuğ'a “Bu bir cinayet olur. Bebek 5 aylık. Anne operasyon sırasında hayatını kaybedebilir, bir daha hamile kalamayabilir” diye uyardığını buna rağmen ikinci çocuğunu da aldırmak zorunda kaldığını ileri sürdü.

MEHMET ASLANTUĞ'DAN AÇIKLAMA

Bu iddialar üzerine Mehmet Aslantuğ, Instagram hesabından bir açıklama yaptı ve “Çok yazık!.. 33 yıl önce bir film seti arkadaşlığı, ‘Hayat arkadaşlığı’ diye tariflenip, asılsız ithamlarla gündem yaratma aç gözlülüğüne yelteniyor… Tartışmalı karakterleriyle magazin dünyasına sığınmış birileri de şahitlik ediyor. Çok yazık” dedi…

Yorumlar