Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu gerginliği

Hakkari Çukurca'da şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Osman Akagündüz'ün cenazesine çelenk gönderen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na büyük tepki. Şehidin ağabeyi Kılıçdaroğlu'nun adının yer aldığı çelengi dereye attı.

Google Haberlere Abone ol
Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu gerginliği

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güven Dağı'ndaki üs bölgesine PKK'lı teröristlerce sınırın Irak tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Osman Akagündüz'ün (21) cenazesi, Niğde'nin Çamardı ilçesinde toprağa verildi.

Şehidin cenazesi, Adana'daki babaevinde helallik alınmasının ardından ilçeye bağlı Beyazkışlakçı köyüne getirildi. Köy mezarlığında düzenlenen cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.



Şehidin ağabeyi Bekir Akagündüz, tören sonrası ''Teröristlere terörist demeyen şehit cenazesine çelenk göndermesin" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun törene gönderdiği çelengi mezarlık yakınında bulunan dereye attı.

Yorumlar

Turgut Şehidimize Allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Terörist pyd ve yalakası kılıçdaroğlu Allah belanızı versin
Sevim Şehidimize Allah tan Rahmet diliyorum. Ellerine sağlık, Ne dediği, ne yaptığı belli olmayan birinin çelenkinin orada ne işi var.
Zafer Şehitlerimize ALLAH tan rahmet ailelerine ALLAHA tan başsağlığı diliyorum şehidimizin abisinin yaptığını çok doru buluyorum kılıçtaroğlu zaten kendi bölücü
Vatan sevdalı Ellerine sağlık o gitsin çadır ziyaret etsin