Sefirin Kızı Sancar Efeoğlu kimdir? Sefirin Kızı dizisi Sancar kaç yaşında?

Sefirin Kızı Sancar Efeoğlu kimdir? Sefirin Kızı Sancar kaç yaşında? sorularının yanıtı ilk bölümüyle ekranlara gelen Sefirin Kızı dizisinin başrolünde yer alan Engin Akyürek tarafından canlandırılan Sancar karakterini merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sefirin Kızı Sancar Efeoğlu kimdir?

Sefirin Kızı Sancar Efeoğlu kimdir? Sefirin Kızı Sancar kaç yaşında? sorularının yanıtı ilk bölümüyle ekranlara gelen Sefirin Kızı dizisinin başrolünde yer alan Engin Akyürek tarafından canlandırılan Sancar karakterini merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Sancar Efeoğlu'nu canlandıran Engin Akyürek kimdir?

O3 Medya ve NGM'nin birlikte imza attığı Sefirin Kızı dizisi ilk bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem'in senaryosunu yazdığı Sefirin Kızı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak oturuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilginç konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizi 16 Aralık Pazartesi günü itibariyle ekranlara geldi. Dizinin en çok dikkat çeken karakterlerinden ve aynı zaman baş karakteri olan Sancar Efeoğlu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. 

Başrollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun yer aldığı dizi dizi severler tarafından merakla bekleniyordu. Bodrum ve İstanbul'da çekimi yapılan dizinin bazı kısımları ise Karadağ'da çekildi. 

Bodrum'da belediye başkanının zeytinliklerinde çalışan fakir bir yarıcının oğlu iken gördüğü Nare'ye aşık olan Sancar, Muğla'dan başka bir yer görmemiş bir köy çocuğuydu. 

Küçük yaşlarda gördüğü Nare'ye aşık olan Sancar, hep yüreğinde onu taşıdı. Hep onun ihanetinin acısıyla yaşadı. Nare'nin ihanetinden sonra hırs yaptı. Çalıştı ve şimdi zengin bir iş adamı. Ailesiyle konakta oturuyor. 

9 yıl önce kendisini bir düğün gecesi bırakıp giden Nare, yine bir düğün gecesi çıkagelir. Üstelik yanında Sancar'ın kızı olduğunu söylediği küçük bir kız çocuğu var.

ENGİN AKYÜREK KİMDİR?

Aslen Erzincan Tercanlı olan Engin Akyürek, 12 Ekim 1981 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Kendinden küçük bir kardeşi olan Akyürek'in babası memur, annesi ise ev hanımıdır. Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olan Engin, çocukluk dönemlerinde futbol oynamış ve hayali futbolcu olmakmış. Engin Akyürek, fanatik Beşiktaş taraftarıdır. İlk, orta ve liseyi okuduktan sonra üniversite sınavlarına hazırlanan Akyürek, Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Bölümünü kazandı. Akyürek bölümünü başarıyla bitirerek mezun olmuştur. Üniversite okuduğu yıllarda tiyatro ile ilgilenen Engin Akyürek, birçok oyunda rol almış ve 2004 yılında"Türkiye'nin Yıldızları" yarışmasına katılmıştır. 

Engin Akyürek, katıldığı "Türkiye'nin Yıldızları" yarışmasında birinci olduktan sonra sanat dünyasına ilk adımını atmıştır. Bu yarışma, Akyürek'in hayatının dönüm noktası olmuş ve sinema ile dizi camiasına adım atmasında etken olmuştur. Yarışma sonrası gelen dizi tekliflerini değerlendiren Akyürek, "Yabancı Damat" adlı dizide Kadir rolünü üstlenerek ilk oyunculuk deneyimini kazandı. Üstün başarısı ve yakışıklılığıyla kendisine hayran kitlesi oluşturmayı başarak Akyürek, en büyük çıkışını Beren Saat ile başrollerini paylaştığı "Fatmagül'ün Suç Ne?" adlı dizisindeki Kerem rolüyle yaptı.

DİZİNİN KONUSU NE?

Yeni sezonun geç başlayan en iddialı yapımlarından ondan Sefirin Kızı dizisi dizi severlerin merakla beklediği bir diziydi. Henüz fragmanı yayınlanmadan dünya genelinde bir üne kavuşan dizi fragmanının yayınlanmasının ardından bir çok dile çevrildi. Dizinin yurt dışına ihraç edilen diğer Türk dizileri gibi büyük bir ün kazanması bekleniyor. İspanyolca, İngilizce, Arapça, İtalyanca olmak üzer bir çok dile çevrilen dizinin fragmanı ile dizi şimdiden büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Dizi belediye başkanının zeytinliklerinde yarıcı olarak çalışan bir adamın oğlu olan Sancar'ın büyükelçinin kızı olan Nare'ye aşık olmasını ve sonrasında yaşananları konu ediniyor.

 

Yorumlar