Seda Fettahoğlu neden öldü Seda ile Nur kardeş mi akrabalıkları var mı?

Seda Fettahoğlu neden öldü, Nur ile kardeş mi, öldüğü haberi magazin dünyasında bomba etkisi yaptı. En son "Çocuklar Duymasın" dizisiyle ekranlarda yer alan Fettahoğlu'nun ölüm haberi sevenlerine yasa boğdu. Öte yandan Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi sorusu da merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Seda Fettahoğlu neden öldü Seda ile Nur kardeş mi

Seda Fettahoğlu neden öldü veya öldü mü gerçekten sorusu bugün magazin dünyasında merakla soruluyor. Çocuklar Duymasın dizisinin dikkat çeken karakterlerinden birinci canlandıran Seda Fettahoğlu'nun ani ölüm haberi yakınlarını ve sevenlerini derin bir hüzne boğdu. Peki, Seda Fettahoğlu neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu?

SEDA FETTAHOĞLU NEDEN ÖLDÜ NUR FETTAHOĞLU KARDEŞ Mİ?

Seda Fettahoğlu, İstanbul Beyoğlu'ndaki bir parkta ölü olarak bulundu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis ekipleri bu sabah aldıkları bir ihbar üzerine Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bir kişinin cesedini buldu. Yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin edilen kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu anlaşıldı.

Seda Fettahoğlu ile Nur Fettahoğlu kardeş değildir. 

Seda Fettahoğlu neden öldü

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Trabzon Anadolu Lisesi'ni 1997 yılında bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2022'de mezun oldu. İngilizce bilen Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme de yapıyordu. Fettahoğlu kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol aldı.Başarılı isim son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu. Seda Fettahoğlu'nun dizide canlandırdığı "Sultan" karakteri Haluk ve Meltem'in dünürü, Havuç'un ise kayınvalidesi olarak izleyicinin karşısına çıktı.

Seda Fettahoğlu neden öldü

NUR FETTAHOĞLU KİMDİR?

Asiye Nur Fettahoğlu, 12 Kasım 1980 tarihinde Almanya'nın Duisburg şehrinde dünyaya geldi. Sinan ve Fatma Fettahoğlu'nun beş çocuğundan biri olarak doğdu ve üç yaşında ailesiyle birlikte İstanbul'a dönerek Türkiye'ye yerleşti. Ailesinin baba tarafından Arnavut kökenli ve Giritli, anne tarafından ise Kosovalı Arnavut olan Fettahoğlu ailesi, Rize'ye göç etmişti.

Eğitim hayatına Beşiktaş Lisesi'nde başlayan Nur Fettahoğlu, Haliç Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'nden mezun oldu. İş hayatına ilk adımını ablasının çalıştığı bir bankada bankacılık yaparak attı. Ancak oyunculuk yeteneği ve tutkusu, kariyerini farklı bir yöne taşıdı.

Fettahoğlu, Sky Türk'te borsa spikerliği yaparak medya dünyasına adım attı. Ancak gerçek çıkışını oyunculukla yapacaktı. Oyunculuk kariyerine "Benden Baba Olmaz" dizisiyle başladı ve ardından "Gönül Salıncağı"nda rol aldı. Ancak onu gerçek anlamda tanınır hale getiren, "Peyker Yöreoğlu" karakterini canlandırdığı "Aşk-ı Memnu" dizisi oldu.

Fettahoğlu, sadece televizyon dizilerinde değil, aynı zamanda Atasay, Luna, Dove gibi büyük firmaların reklam filmlerinde de başarılı performans sergiledi. "Kurtlar Vadisi Filistin" filminde Necati Şaşmaz ile başrolü paylaşarak sinema dünyasında da adını duyurdu.

Ancak Fettahoğlu'nun en önemli rollerinden biri, "Mahidevran Sultan" karakterini canlandırdığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeydi. Bu dizi, ona yardımcı başrol olarak birçok ödül kazandırdı ve büyük bir beğeni topladı.

Nur Fettahoğlu, kariyeri boyunca birçok farklı projede yer aldı. "Hayat Yolunda," "Filinta," "Payitaht Abdülhamid," "Kardeş Çocukları," "Babil," ve "Kağıt Ev" gibi önemli projelerde rol aldı. Son olarak "Babamın Öldüğü Gün" adlı kısa filmde ve "Darmaduman" adlı dizide başarılı performanslar sergiledi.

 

 

Yorumlar