Seçkin Süngüç kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Seçkin Süngüç kimdir, nerelidir, kaç yaşında? sorularının yanıtı ekranların sevilen Kuaförüm Sensin programının yeni jüri üyelerinin açıklamasının ardından araştırılmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Seçkin Süngüç kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Seçkin Süngüç kimdir, nerelidir, kaç yaşında? sorularının detaylı yanıtları haberimizde...

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin programı 15 Haziran'da yeni jüri üyeleri yeniden başlıyor.

Ekranlara yeni jüri üyeleri gelecek olan yarışma her hafta ayrı ayrı ekiplerin performanslarını değerlendirerek puan verecek.

Bülent Ersoy ve Işıl Reçber'in yanı sıra jüri üyeleri arasında Seçkin Süngüç'te yer alacak.

Seçkin Süngüç, 14 Ağustos 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 35 yaşında ve aslan burcu olan Seçkin Süngüç, makyaj artisti olarak tanınır.

Yaklaşık 15 yıldır make-up dünyasında ünlü isimlerin tek adreslerinden birisi olan Süngüç, Türk isimlerin yanı sıra Bar Rafaeli, Jessica Stam gibi dünyaca ünlü yabancı modellerle de çalışmıştır.

Seçkin Süngüç ilk kez İstanbul/Taksim MAC Pro mağazasında make-up dünyasına adım atmıştır. Burada ki 5 yıllık tecrübesinde make-up artist, event team makeup görev almıştır. İstanbul Fashion Week, Fashionable, editoryal çekimler, imaj çekimleri, dergi, defile, klip, reklam ve katalog çekimleri sırasında birçok yerli ve yabancı ünlü isimle çalışmıştır. Türkiye’nin en iyi makyaj artistleri arasında gösterilen Süngüç bir süredir Lancome ile çalışıyor.

 2017 yılında Yokuş isimli tekli ile müzik hayatına da giriş yapmıştır. Klibin yönetmen koltuğunda ise Nihat Odabaşı yer almış ve sanatçı Simge de klipte yer almıştır.

Yorumlar

melis demir seçkin bey ben sizin hayranınızım