Seçildikten sonra ilk karşılaşma

Özgür Özel'in CHP Genel Başkanı seçilmesinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilk karşılaşması Anıtkabir'de oldu. Erdoğan ile Özgür Özel tokalaşarak selamlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Seçildikten sonra ilk karşılaşma

Özgür Özel, CHP Genel Başkanı seçilmesinin ardından ilk kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıl dönümünde Anıtkabir'de yapılan törende karşılaşıp tokalaştılar.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'inci yılında Anıtkabir'de düzenlenen devlet töreniyle anıldı.

Anıtkabir'deki törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kortejde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yüksek yargı organlarının başkanları, TSK komuta kademesi, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar ve diğer devlet erkanı yer aldı.

Özgür Özel'in CHP Genel Başkanı sıfatıyla ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Anıtkabir'de tokalaştı.

ERDOĞAN'DAN ÖZGÜR ÖZEL YORUMU

CHP’deki genel başkan değişimi için “Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı? Yok.” şeklinde konuşan Erdoğan, “Zannettiler ki; terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin. Kazanan; sen de onlarla beraberdin.” diye konuşmuştu.

Yorumlar