Seç Market kimin, Seç Marketin sahibi kimdir, nerelidir?

Seç Market son dönemlerde Türkiye genelindeki dağıtım ağını genişleterek daha geniş kitlelere ulaşmayı başarınca haliyle Seç Market kimin, kim kurdu, sahibi kimdir soruları da gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Seç Market kimin, Seç Marketin sahibi kimdir?

Seç Market dağıtım ağını genişleterek Türkiye'nin dört bir yanında yeni şubeler açmaya başlayınca dikkatleri de üzerine çekmeye başardı. Hala böyle olunca da Seç market kimin, sahibi kimdir, kime ait, Seç Marketleri ne zaman kim tarafından kuruldu soruları merakla sorulur oldu.

Türkiye'deki zincir marketler arasına son dönemlerde giriş yapan markalardan biri de Seç Market oldu. Ancak Seç Market market zincirinden ziyade bayilik sistemiyle yürüyen bir tür sistemden oluşuyor. 

Yani bütün Seç Marketlerinin sahibi tek kişi değildir; markanın sahibi bir kişi ancak marketler ise bayiliği açan kişiye aittir. 

SEÇ MARKET KİMİN?

Peki, Seç Market kimin, sahibi kimdir, kime ait, ne zaman kim tarafından kuruldu?

Seç Market kimin, sahibi kimdir, kime ait
Seç Market kimin, sahibi kimdir, kime ait

 

Seç Market, Türkiye'de zincir marketler konusunda uzman sayılabilecek pozisyonda bulunan Yıldız Holding'indir. 

UCZ, Şok Marketler'den sonra Seç Market sistemini devreye sokan Yıldız Holding, Seç Market'i Bizim Toptan isimli marketlerin çatısı altında işletiyordu. Ancak daha sonra bayilik sistemine geçilerek marketler bayilik alan kişiye ait olmaya başladı. 

Türkiye genelinde yüzlerce şubeye ulaşan Seç Market'in her bir mağazası onu açan kişiye aittir. 

BİZİM TOPTAN’IN SEÇ MARKET’İ ANONİM ŞİRKET OLDU!

Türkiye’de giderek büyüyen gıda perakendesinde bakkal, market gibi geleneksel perakende kanalının küçük girişimcilerine ürün tedariki ve ödeme çeşitliliği başta olmak üzere pek çok avantaj sunan SEÇ Market iş modeli, son yıllarda sağladığı başarılı büyümenin ardından anonim şirkete dönüştü.

YILDIZ Holding çatısı altında faaliyet gösteren ve Türkiye’nin önde gelen organize toptancılarından olan Bizim Toptan’ın, geleneksel kanalın bakkal, market gibi küçük girişimcilerine rekabet avantajı sağlayarak ülke ekonomisine de katkıda bulunan iş modeli SEÇ Market, anonim şirket yapısı kazanarak hem hedeflerini büyüttü hem de bayilerine sunduğu avantajları artırdı.

Bizim Toptan’ın yüzde 90, Yıldız Holding’in de yüzde 10 ortak olduğu SEÇ Marketçilik, anonim şirket statüsüyle yeni dönemde küçük girişimcilere sunduğu avantajları artırmayı hedefliyor. Bunların başında, holdingin grup yapısından faydalanarak girişimcilere bilgi ve deneyim aktarımı yapmak, bu sayede rekabet üstünlüğünü güçlendirmek geliyor. Bunun için SEÇ Market’ten hizmet alan küçük girişimciler, Yıldız Holding’in gıda ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerinin tepe yöneticilerinden mentorluk desteği alabilecek.

Yıldız Holding bilindiği üzere Merhum Sabri Ülker tarafından kurulan Ülker markasının çatı şirketidir. 

Yorumlar

Nevzat Yılmaz Düzce Aydınpınar da alışveriş yaptım çok memnun kaldım markette yok yok İstanbul'dan ziyarete gelen biri için gayet güzel