Schafer Kahve Makinesi Yorumları

Schafer Kahve Makinesi kullananlar tarafından yapılan yorumlar, ürünü yeni almak isteyenler tarafından merak ediliyor. İşte o yorumlar:

Google Haberlere Abone ol
Schafer Kahve Makinesi Yorumları

Schafer Kahve Makinesi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen bilinçli tüketiciler, ürünü almadan önce hakkında detaylı araştırmalar yapıyor. Schafer Kahve Makinesi kullananlar tarafından yapılan yorumlar çok önem arzediyor. 

Schafer Kahve Makinesi ile ilgili genellikle en güvenilir ve ciddiye alınabilecek yorumlar hepsiburada.com sitesinde yer alan yorumlar oluyor. Çünkü buradaki kullanıcıların çoğunluğu gerçek alıcı oluyor. Özellikle de üzerinde "mavi tik" bulunan kullanıcılar, ürünü satın aldıktan sonra yorum yapanlardır. 

Sitede yer alan yorumlara bakıldığında genellikle olumlu yorumlar göze çarpıyor. Ancak bu yorumların birçoğunun, "İyi, güzel, fena değil" şeklinde olması ürünü yeni alacak insanları pek de tatmin etmiyor. İnsanlar daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyor. Buu nedenle de geniş bir şekilde yapılan yorumları kaale alıyor. 

Schafer Kahve Makinesi
Schafer Kahve Makinesi

 

İşte Schafer Kahve Makinesi hakkında yapılan "olumsuz ve olumlu" yorumlardan bazıları:

***

"Ürünü kullandık. Özellikle közde olayını test ettim 2 gün arayla 2 fincan kahve ile. İlk gün közde butonuna basıp kronometreyi çalıştırdım 2 dk 13 sn de güzel köpüklü kahve yaptı. 2. gün normal butoma basıp kronometreyi çalıştırdım 2 dk 18 sn de sinyal verdi. Güzel köpüklü kahve yaptı. Şimdi közde kahve ağır ateşte diyor ancak sonuca bakılırsa öyle olmuyor. Ürünü tercih etme sebebim közde seçeneği olması idi. Ancak bu özellik doğru çalışmıyor. İkisininde kahvesi aynı. Sanki biraz aldatmaca var gibi.. ancak kalite algısı iyi. Korkmazdan kaliteli duruyor. Arzum ayarında. Kargo paket falan hikaye.. yorum böyle olur."

***

3 çeşit kahve kullandım yine köpük çok azdı çok sulu bırakıyor sanki sıcak suyun içine kahve atıp beklemişim gibi

***

Gayet güzel bir ürün tek eksiği Max 3 fincan kahve yapabilmesi

***

beklentimin altında kahve ölçüsünü birebir kullandım köpük zayıf kaldı közde pişirmesi zayıf parasının ederinin altında bir makine alacak olanlar iki kere düşünsünler idare edicem artık ileride başka marka almayı düşünüyorum.


 

 

Yorumlar