Savcı Kiraz şehit edilişinin 2. yılında anıldı

Anadolu Adalet Sarayı'nda düzenlenen törene Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Başsavcıvekilleri, hakim ve savcılar ile çok sayıda adliye personeli katıldı

Google Haberlere Abone ol
Savcı Kiraz şehit edilişinin 2. yılında anıldı

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, şehit edilişinin 2. yılında Anadolu Adalet Sarayı'nda düzenlenen törenle anıldı.

Kiraz'ın şehit edilişinin 2. yıl dönümü dolayısıyla adalet sarayının E blok girişinde düzenlenen törene, Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Başsavcıvekilleri, hakim ve savcılar ile çok sayıda adliye personeli katıldı.

Törende konuşan Başsavcı Tosun, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın, İstanbul Adalet Sarayı'nda çalıştığı dönemde mesai arkadaşı olduğunu belirterek, "Öncelikle bu vatan şehitler sayesinde kuruldu, şehitler sayesinde yaşıyor, şehitlerimiz sayesinde de ilelebet baki kalacak. Bizlere düşen de bu şehitlerimize her daim minnet ve şükranlarımızı belirtmek. Şehitlerimizden bize emanet kalan, geride kalan çocuklarına sevgi ve devletin şefkatini, kişisel şefkatlerimizi göstermek. Yargı şehitlerimizin hepsini rahmet ve minnetle anıyoruz. Ancak mesai arkadaşımızın şehit olması bizi daha da derinden üzmüştür." dedi.

Büro Memur-Sen İstanbul 5 Nolu Şube yönetimi tarafından düzenlenen tören, şehitler adına Kur'an-ı Kerim ve dua okunmasının ardından sona erdi.

Yorumlar