Savaşçı dizisi neden yok final mi yaptı işte cevap

Savaşçı dizisi her pazar akşamı yayınlanıyordu ancak son birkaç pazardır yayınlanmıyor. Haliyle seyircisi de merak içinde soruyor. Savaşçı neden yok? Peki, bu sorunun bir cevabı var mı? İşte cevabı:

Google Haberlere Abone ol
Savaşçı dizisi neden yok final mi yaptı işte cevap

FOX TV'de üçüncü yılına giren Savaşçı dizisi bu sezon pandemi sürecinden sonra bir türlü başlamadı. Büyük bir hayran kitlesi bulunan Savaçı dizisi son birkaç haftadır ekran başına kilitlenen seyircisinin karşısına çıkmıyor. Peki, neden yayınlanmıyor? İşte detaylar: 

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var: Savaşçı dizisi henüz final yapmadı. Yani dizi henüz sona ermedi. 

Savaşçı dizisi 100. bölüm ne zaman merak ediliyor. 99. son bölüm ardından Savaşçı 100. yeni bölüm fragmanı da henüz ekrana gelmedi. Dizinin yayınlanmasına yönelik yapım şirketindeki yetkililerden açıklama geldi. Peki, Savaşçı final mi oldu?

KILIÇ TİMİNİN EFSANE ÇATIŞMA SAHNESİ

Geçtiğimiz hafta ekrana gelmeyen dizi, diziseverler tarafından, '' Savaşçı final yaptı'' şeklinde yorumlara neden oldu. Çeşitli gerekçelerle dizinin 100. bölüm de dahil olmak üzere yayın hayatına devam edemeyeceği iddia edilmişti. Başrol oyuncusu Berk Oktay'dan açıklama geldi. Oktay, ''İzleyicilerimizden gelen yoğun, haklı sorular üzerine bizlere 99 bölüm boyunca zirvede tutan seyircimize saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Savaşçı adlı dizimiz biz oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde.''

''Kendi adıma ve tüm oyuncu arkadaşlarım adına her birimizin elimizi koyduğumuzu ve sizlerle dizimizi buluşturmak için bizlerinde sabırsızlandığını söylemek isterim. Verdiğiniz destek, sabır ve hoşgörünüz için teşekkür ederim... Saygılar." diyerek kafalardaki soru işaretlerini giderdi.'' ifadelerini kullandı.

Limon Film tarafından hazırlanan FOX TV'nin rekorlar kıran dizisi Savaşçı'nın akıbeti hakkında şirket yetkilileri de açıklamada bulundu. 99. bölüm ile ekrana ara veren dizi, 100. yeni bölüm ile Ekim ayında sete çıkmaya hazırlanıyor. Öte yandan yönetmende de bir değişiklik görünmüyor.

 

Yorumlar