Saruhan ve Aslı Hünel kardeşlerin babası neden öldü?

Saruhan ve Aslı Hünel'in geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan babaları bu sabah hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Hünel kardeşlerin babası vefat etti

Oyuncu Saruhan Hünel ve şarkıcı Aslı Hünel'in koronavirüse yakalanan babaları Mehmet Fevzi Hünel, hayatını kaybetti. Hünel kardeşler, acı haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu.
Ünlü kardeşler Saruhan ve Aslı Hünel'in geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan babaları bu sabah yaşamını yitirdi.

Acı haberi Instagram hesabından paylaşan Aslı Hünel "Canım, biricik babamızı kaybettik... Celaliye Mezarlığı'na ikindide defnediyoruz" diyerek yaşadığı büyük acıyı paylaştı.

Saruhan Hünel ise babasının bir fotoğrafını yayınlayarak "Canım babamızı bu sabah kaybettik. Dualarınızı esirgemeyin" açıklamasını yaptı.

Hünel kardeşler, geçtiğimiz hafta babaları Mehmet Fevzi Hünel'in koronavirüs tedavisi gördüğünü söyleyerek, takipçilerinden kan bağışında bulunmaları için şu sözlerle yardım istemişti: "Covid-19 geçiren ve şu an hastanede olan babamızın tedavisinde kullanılmak üzere Covid geçirmiş 2 negatif sonucu tespit edilmiş ve 28. Günü doldurmuş olan ve A RH + kana sahip olanların Kızılay'a Mehmet Fevzi Hünel adına bağış yapılmasını rica ederiz."

SARUHAN HÜNEL KİMDİR?

Muharrem Saruhan Hünel 7 Ocak 1970 tarihinde İstanbul'da doğdu. Dizi ve sinema oyuncusu olan Saruhan'ın anne tarafı Arap'tır. Bağdat'tan Türkiye'ye gelen Saruhan Hünel'in baba tarafı ise Arnavut kökenlidir.

Sanat hayatına ilk olarak mankenlikle başladı.

Kardeşi Aslı Hünel şarkıcı, babası ise Türkiye dans şampiyonudur.

Hünel, şu an Kuruluş Osman dizisinde Alişar Rolünde devam etmektedir.

ASLI HÜNEL KİMDİR?

Aslı Hünel 4 Haziran 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Türk sanat müziği sanatçısıdır.

İstanbul'da dünyaya gelen Aslı Hünel oyuncu Saruhan Hünel’in kardeşidir.

Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.

Türkiye'nin çeşitli noktalarında sahne alarak müzikseverlerle buluşan Aslı Hünel, 'Bambaşka' isimli albümünde yer alan çalışmaları da kliplendirmeye devam ediyor.

Yorumlar