Şarkıcı Doğuş'un Esra Çömelek ile imam nikahlı olduğu ileri sürüldü

Şarkıcı Doğuş'un son günlerde televizyon ekranlarında sık sık gündeme gelen Esra Çömelek isimli kadınla imam nikahlı olduğu ileri sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Doğuş Esra Çömelek ile imam nikahlı mı?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında şok bir iddia gündeme geldi. Esra Çömelek, Türkiye'nin ünlü şarkıcılarından Doğuş'la imam nikahlı olduğunu iddia etti.

Show TV’nin popüler programlarından "Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme"de, fenomen Mahir Düz tarafından 15 milyon lira dolandırıldığını belirten Esra Çömelek, aynı zamanda ünlü şarkıcı Doğuş ile dini nikah kıydığını açıkladı.

GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMINA ÇIKTI

Çömelek’in iddiasına göre, fenomen Mahir Düz'ün elinde bu nikahla ilgili kozlar bulunmakta. Ayrıca, Doğuş ile birlikte çekilmiş fotoğraflar ve bir doğum günü videosu ile bu iddiaları belgelemeye çalıştı. Videoda pastanın üzerinde "Doğum günün kutlu olsun karıcığım" yazısı dikkatleri çekti.

Esra Çömelek, canlı yayında Doğuş’un ona "eşimden boşanacağım" sözleriyle kandırdığını ve Azeri olan eşinin Doğuş'tan 1 milyon dolar boşanma tazminatı istediğini iddia etti.

Bu şok itiraf, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcı Doğuş hakkında yeni iddialar ve belgeler Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında ortaya çıkmaya devam ediyor.

Öte yandan, son zamanlarda boşanma haberleriyle gündeme gelen Doğuş, 21 Ekim'de eşi ve çocuklarıyla paylaştığı bir fotoğrafla "9 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti ne güzel olduk evlatlarımızla" ifadelerini kullandı.

Yorumlar