Şarkıcı Alişan hayranlarını korkuttu, hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Alişan yaşadığı rahatsızlık nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Alişan acil olarak hastaneye kaldırıldı

Alişan, Eskişehir'deki konserine giderken şiddetli karın ağrısı sebebiyle yolda fenalaştı. Bursa'da bir acil servise götürülen ünlü şarkıcı, yapılan tahlillerin ardından apandisit teşhisi kondu.

Alişan'ın durumunun ciddiyeti üzerine doktorlar, hemen apandisit ameliyatı yapılması gerektiğine karar verdi. Bu durum, şarkıcının Sivrihisar'da planlanan konserinin iptaline neden oldu.

INSTAGRAM ÜZERİNDEN DUYURU

Alişan, yaşadığı talihsiz olayı Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Şarkıcı, "Sivrihisar konserine giderken sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa'da acile geldik. İlaçlı tomografi ve kan tahlili neticesi bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız." ifadelerini kullanarak durumunu anlattı.

KONSER İPTALİ VE YENİDEN PLANLAMA

Alişan, acil ameliyat olmasaydı konserine devam etmek istediğini belirtti. Ancak sağlık durumunun bu mümkün olmadığını vurgulayarak, "Acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim" şeklinde konserinin ertelendiğini duyurdu.

SAĞLIK DURUMU VE TAKİPÇİLERİNDEN DESTEK

Şarkıcının sağlık durumu ve ameliyatın başarılı geçip geçmediğine dair henüz detaylı bir bilgi paylaşılmadı. Takipçileri ve hayranları, Alişan'a geçmiş olsun dileklerini ve destek mesajlarını sosyal medya üzerinden iletiyorlar.

Yorumlar