Sarık ve cübbeden rahatsız olan Lütfü Türkkan'a tepkiler dinmiyor

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafta sarıklı ve cübbeli birinin Meclis'i ziyaret ettiğini yazmıştı. Daha sonra ise Türkkan'ın kast ettiği kişinin Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası olduğu ortaya çıkmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Sarık ve cübbeden rahatsız olan Lütfü Türkkan'a tepkiler dinmiyor

Derik Kaymakamı iken makam odasına yerleştirilen bombanın patlaması sonucunda şehit olan Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk, Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti.

Safitürk'ün ziyareti sırasında İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan fotoğraf çekmiş ve sosyal medya üzerinden paylaşmıştı.

Meclis'in bütçe görüşmeleri sırasında ziyaretçilere kapalı olduğunu belirten Türkkan, "Ziyaretçi sıralarında yer alan bu sarıklı, cübbeli kişi kimdir?" Meclis hesabını etiketleyerek sormuştu.

Daha sonra Meclis'i ziyaret eden kişinin şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası olduğunu öğrenen Türkkan paylaşımını sildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Türkkan'ın paylaşımına tepki gösterdi. Ömer Çelik, Meclis'in her şeyden önce şehit annelerinin ve babalarının mekanı olduğunu anlattı.

Çelik "Şehit torunu ve şehit babası olarak herhangi bir makamı ziyaretiniz, o makama şeref verir" dedi. 

Yorumlar