Sarıgül: Hoş geldin Togg güle güle Alman arabaları

Mustafa Sarıgül, Togg fabrikasının açılış törenine katılacağını belirterek, "Hoş geldin Togg, güle güle Alman, İtalyan, Fransız arabaları" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: Hoş geldin Togg güle güle Alman arabaları

Mustafa Sarıgül, Togg fabrikasının açılış törenine, CHP ve İyi Parti'nin aksine katılacağını açıkladı. 

Sarıgül açıklamasında ise ilginç bir göndermede bulunarak, "Hoş geldin Togg güle güle İtalyan, Fransız, Alman arabaları" dedi. 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül, yerli otomobil TOGG'un Gemlik Kampüsü'nün açılış törenine katılacağını Kütahya'dan duyurdu. TOGG'un Türkiye'nin bir onuru olduğunu belirten Sarıgül, "Bütün siyasi partilere de çağrım TOGG'a destek verelim." dedi.

Sarıgül, Kütahya Belediyesine ait Bengisu Sosyal Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu AŞ'nin (TOGG) Gemlik Kampüsü'nün açılış törenine katılacağını belirten Sarıgül, şöyle konuştu:

"Kütahya'mızdan büyük bir onurla, büyük bir coşkuyla şu açıklamayı yapmayı kendime TDP olarak bir şeref ve bir görev olarak biliyorum. İtalyan arabalarına, Fransız arabalarına güle güle. Hoşgeldin TOGG. Yerli malı, yurdun malı herkes TOGG'u kullanmalı. Ben almış olduğum davete katılacağım. TOGG, bir siyasi partiye ait değildir. TOGG, bütün Türkiye'mize aittir. Türkiye'mizdeki bütün siyasi partilere de çağrım TOGG'a destek verelim. TOGG, Türkiye'nin bir onurudur, gururudur. Geç kalmış bir yatırımdır. Bu yatırımın gerçekleşmesi, Türkiye Cumhuriyeti için bir gurur vesilesidir. TOGG'a siyasi olarak bakmamak lazım. TOGG'a ulusal birlik olarak bakmak lazım."

Yorumlar