Santos'lu Beşiktaş ilk maçını kazandı

Beşiktaş, yeni teknik direktör Santos ile ilk maçını kazanmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Santos'lu Beşiktaş ilk maçını kazandı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında, Tüpraş Stadı'nda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. İlk yarı golsüz sona erdi.

İKİNCİ YARI GOLLERLE DOLU

İkinci yarıda Beşiktaş, Semih Kılıçsoy (62'), Milot Rashica (65') ve Gedson Fernandes'in (90+2') golleriyle maçı 3-0 kazandı. Bu galibiyetle Beşiktaş, ligde 11. zaferini elde etti ve puanını 35'e yükseltti.

SANTOS İLK MAÇINDA ZAFERLE TANIŞTI

Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Portekizli teknik direktör Fernando Santos yönetiminde ilk maçına çıktı ve 3 puanla sahadan ayrıldı.

VavaCars Fatih Karagümrük, teknik direktör Şota Arveladze ile 5. maçında 4. kez yenilgi yaşadı. Sezonun 10. mağlubiyetini alan takım, 20 puanda kaldı.

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki genç yeteneği Semih Kılıçsoy, bu sezon 8. Süper Lig maçında 5. golünü kaydetti. Kılıçsoy, üst üste son 4 maçta 5 gol atarak takımının en golcü oyuncusu Omar Colley ile aynı sayıya ulaştı.

RASHICA VE FERNANDES'TEN GOLLER

Beşiktaş'ın Kosovalı oyuncusu Milot Rashica, Süper Lig'de gol sayısını 4'e çıkardı. Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes ise bu sezon VavaCars Fatih Karagümrük ile yapılan iki maçta da gol kaydetti ve Süper Lig'deki gol sayısını 2'ye yükseltti.

AMİR HADZİAHMETOVİC SAKATLANDI

Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic, maçın 15. dakikasında sakatlanarak yerini Demir Ege Tıknaz'a bıraktı.

SANTOS TARAFTARLARIN SEVGİSİYLE KARŞILANDI

Yeni teknik direktör Fernando Santos ve 18 yaşındaki golcü Semih Kılıçsoy, Beşiktaş taraftarlarından büyük destek gördü. Takımın 3-0'lık galibiyetinin ardından taraftarlar, Santos'u tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulundu. Portekizli teknik adam, taraftarları selamlayarak "üçlü" tezahüratını yaptırdı.

ÖNE ÇIKAN OYUNCULAR VE ANLAR

Beşiktaş'ın galibiyetinde önemli roller üstlenen Semih Kılıçsoy, Milot Rashica ve Gedson Fernandes, maçın dikkat çeken isimleri oldu. Amir Hadziahmetovic'in sakatlanarak oyundan çıkması ve teknik direktör Fernando Santos'un taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanması, maçın öne çıkan anları arasında yer aldı.

 

Yorumlar