Şanlıurfa'da yarın okullar tatil mi? Şanlıurfa'da 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi edildi?

Şanlıurfa'da yarın okullar tatil mi? Şanlıurfa'da 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi edildi? sorularının yanıtı Kahramanmaraş'ın ilçesi Şanlıurfa'da etkili olan yağışların ardından öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Peki, yarın Göksun'da okullar tatil mi?

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfa'da yarın okullar tatil mi?

Şanlıurfa'da yarın okullar tatil mi? Şanlıurfa'da 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi edildi? sorularının yanıtı Kahramanmaraş'ın ilçesi Şanlıurfa'da etkili olan yağışların ardından öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Peki, yarın Şanlıurfa'da okullar tatil mi?

Dün'den bu yanan kar yağışının etkili olduğu Şanlıurfa'da olumsuz hava koşulları hakim. Kar yağışının etkili olduğu ilde okulların tatil edilip edilmediğine yönelik araştırmalar devam ediyor. 

Ancak okulların henüz tatil edildiğine yönelik bir açıklama gelmedi.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölgemizde akşam saatlerine kadar Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman ve Mardin'in kar yağışlı; Siirt ve Şırnak'ın ise yoğun kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Bölgemizin yükseklerinde kar yağışından dolayı çığ tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve doğu yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bölgemizde gerçekleşen kar yağışının Perşembe (13.02.2020) akşam saatlerine kadar Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin ve Batman illeri ile çevresinde kuvvetli (10-20 cm); Şırnak, Siirt illeri ve çevresinde ise yoğun kar (20 cm üzeri) şeklinde olacağı tahmin edildiğinden buzlanma, don olayı,ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar ile çığ düşme riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yorumlar