Sanica Kombi Reklamında oynayan kim?

Sanica Kombi Reklamında oynayan oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu. Sanatçının son halini görenler inanamıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sanica Kombi Reklamında oynayan kim?

Sanica Kombi reklamıyla ekranlara dönen Bülent Serttaş'ın son halini görenler gözlerine inanamadı. Sinek kaydı traşı ve boyalı saçlarıyla tanınan Bülent Serttaş, pandemi sürecinden olsa gerek, beyaz saç sakalıyla ekranlara çıktı. Serttaş'ın son halini görenler şaşırdı. 

İşte Bülent Serttaş'ın son hali: 

 

Bülent Serttaş, 'Eyvah' adlı parçasına İstanbul Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden aldığı özel izinlerle bir ilki gerçekleştirdi ve sokağa çıkma yasağında klip çekti. Öte yandan yıllardır sinekkaydı tıraşıyla görmeye alıştığımız şarkıcı, yeni klibinde berbere gitmediği için sakallı haliyle objektif karşısına geçti. 

Bülent Serttaş yeni imajıyla ABD'li aktör George Clooney'e benzetildi. Salgının ülkemizde ilk görüldüğü dönemde objektiflere takılan Serttaş, “Corona virüs salgını devam ediyor. Siz nasıl önlem alıyorsunuz?” sorusuna, “Söylenenleri uyguluyorum. Kalabalık ortamlarda fazla kalmıyorum. El temizliği ve hijyene dikkat ediyorum. Günde 20 kez ellerimi yıkıyorum” cevabını vermiş ve hemen maskesini takmıştı.

BÜLENT SERTTAŞ KİMDİR?

Bülent Serttaş, 18 Kasım 1965 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi. 

1983 yılından itibaren çeşitli mekanlarda sahneye almaya başlayarak müzik yapmaya başladı. Adana'da bir gazino da şarkı söylerken Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedildi. İlk albümü Delikanlı yayınlandı. 1997 yılında piyasaya çıkan Aşığım Yanmışım albümüyle popülerliliğini arttırmıştır.

Türkücülüğün yanı sıra 2010 yılında vizyona giren Çakallarla Dans ve 2012 yılında vizyona giren Patlak Sokaklar: Gerzomat filmlerinde rol almıştır.

Bülent Serttaş, Selvi Serttaş ile evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar

ferhat kimse bana üstüne bir şeyler vermeden bu kombiyi bana aldıramaz. sanica kombi eviniz dediğinde kanal değişmiş oluyor küfülerim devam ediyor ama.
Halil Bu reklam hiç hoş değil geliştirilen cıhaz bir şarkıcı diliyle değil mühendislik diliğle anlatılmalı!!!!
Birol Müziği çok güzel beyenmeyenler salak
SEVNUR AYDOĞDU Çok itici ve berbat bir reklam...tv yi kapatasım geliyor...🤮
Ali SANİCA KOMBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ AHEY AHEY AHEYYYYYYYY