Sanaya İrani öldü mü? Son Dakika Sanaya İrani hakkındaki iddialar doğru mu?

Sanaya İrani öldü iddiaları magazin dünyasına bomba gibi düştü. İrani, Hint sinemasının ünlü isimlerinden biridir. Canlandırdığı Kuşi karakteriyle dünya genelinde ün yapmıştır. Peki, Sanaya İrani öldü mü son dakika gelişme var mı?

Google Haberlere Abone ol
Sanaya İrani öldü mü? Son Dakika gelişme nedir?

Sanaya İrani öldü mü son dakika gelişme var mı sorular, Kushi (Kuşi) karakteriyle dünyaca ünlenen oyuncunun hayranları tarafından bu aralar merakla soruluyor. Sanaya hakkında ortaya atılan iddialar sosyal medyanın gündemini uzun süredir meşgul ediyor. Peki, son durum nedir, Sanaya İrani öldü mü yaşıyor mu?

SANAYA İRANİ ÖLDÜ MÜ?

Sanaya Irani Bollywood sinemasının önemli aktrislerinden biridir. Hint sinemasında ve Hindistan'da yaşıyor olsa aslen İranlı bir Zerdüşt'tür. Sanaya İrani 17 Eylül 1983 tarihinde Hindistan'da dünyaya geldi.

Sanaya İrani öldü mü son dakika gelişme var mı
Sanaya İrani öldü mü son dakika gelişme var mı

 

Miley Jab Hum Tum'da Gunjan, Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon'da Khushi karakteriyle tanınır.

2015 yılında Jhalak Dikhhla Jaa'nın sekizinci sezonuna katıldı ve birinci oldu.

Daha sonra 2017'de eşi Mohit Sehgal ile Nach Baliye'ye katıldı ve üçüncü oldu.

SANAYA İRANİ KİMDİR? 

Irani, 17 Eylül 1983'te Mumbai'de İranlı ( Zerdüşt ) bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.

Irani, Ooty'de bir yatılı okulda yedi yıl geçirdi.

Bombay , Sydenham Ticaret ve Ekonomi Koleji'nden mezun oldu.

Model olmadan önce MBA derecesi peşindeydi. 

Irani, çekimlerin son günü olan 19 Kasım 2010'da Miley Jab Hum Tum rol arkadaşı Mohit Sehgal ile ilişkisini duyurdu.

Aralık 2015'te Irani, Sehgal ile nişanlandı.

25 Ocak 2016'da Goa'da hayatlarını birleştirdiler.

İrani'nin öldüğüne dair iddialar gerçek dışıdır.

Sanaya Irani, 17 Eylül 1983'te Hindistan'ın Mumbai kentinde doğan başarılı bir aktrist, uzun süredir eğlence sektöründe önemli bir isimdir. Son zamanlarda, Irani hakkında çeşitli haberler ve gelişmeler ortaya çıktı.

Irani, televizyon dünyasında önemli bir yere sahip. Özellikle "Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?" adlı TV şovundaki Khushi karakteriyle büyük beğeni topladı. Bu rol, onun yeteneklerini ve oyunculuğunu geniş kitlelere tanıttı​​. Bununla birlikte, Irani 2006 yapımı "Fanaa" filmi ile Bollywood'da yer aldı, bu da onun kariyerindeki tek Bollywood filmi oldu. Filmde Aamir Khan ve Kajol gibi önemli oyuncularla birlikte rol aldı​​.

2023 itibarıyla Irani, aktör Mohit Malik ile "Cyber Vaar - Har Screen Crime Scene" adlı bir suç gerilim dizisinde rol alacak. Bu proje, onun kariyerindeki yeni ve heyecan verici bir adımı temsil ediyor​​. Ayrıca, Barun Sobti ile olan iyi ilişkisi ve işbirlikleri, hayranlar tarafından sıklıkla dile getirilen ve takdir edilen bir konudur​​.


 

Yorumlar