Samsunspor’dan sessiz prova

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, sahasında Tokatspor’la oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı.Lige verilen arayı hazırlık maçları yaparak değerlendiren Samsunspor, ilk maçında eski 19 Mayıs Stadyumu’nda 2. Lig ekiplerinden...

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor’dan sessiz prova

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, sahasında Tokatspor’la oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı.

Lige verilen arayı hazırlık maçları yaparak değerlendiren Samsunspor, ilk maçında eski 19 Mayıs Stadyumu’nda 2. Lig ekiplerinden Tokatspor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta her iki takım da eline geçirdikleri fırsatları kullanamayınca, müsabakadan gol sesi çıkmadı.

Samsunspor maça Michail Sifakis, Hasan Hatipoğlu, Ercan Yazıcı, Erkam Reşmen, Ahmet Burak Solakel, Halil İbrahim Pekşen, Çağrı Ortakaya, Gökay İravul, Georgios Samaras, Muhammet Beşir, Göksu Türkdoğan 11’i ile başladı. Kemal İşlemek, Abdülkerim Bardakçı, Davy Aangan, Oğuz Gürbulak ve Ufuk Budak ise sonradan oyuna dahil oldu. Yedek kaleci Orhan Erdoğan ise oyuna dahil olamadı.

Samsunspor’da Ahmet Burak Solakel, 80. dakikada sakatlanıp oyundan çıkarken, yedek kulübesinde değiştirecek futbolcu kalmadığından son 10 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Yunan kaleci Sifakis 90 dakika forma giyerken, Yunan yıldız Samaras ise 75 dakika oyunda kaldı.

Samsunspor, 3 Eylül’de Sivas’ta Sivasspor ile 1 hazırlık maçı daha yapacak.

Yorumlar