Samsunspor galip gelmeyi hedefliyor

Samsunspor, Bandırmaspor karşısında saha avantajını kullanıp galip gelmeyi hedefliyor

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor galip gelmeyi hedefliyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da teknik direktör Fuat Çapa, Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında iç sahada oynamanın avantajını değerlendirip maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Çapa, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 2 Nisan Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Royal Hastanesi Bandırmaspor maçını değerlendirdi.

Play-off hedefleri doğrultusunda Royal Hastanesi Bandırmaspor ile 6 puan değerinde zorlu bir maça çıkacaklarına işaret eden Çapa, "Samsun'da son dönemde güzel bir birlik, beraberlik ortamı oluştu. Kentte 'biz' olgusu oluşması halinde hedeflerimize daha iyi ulaşmış oluruz. Amacımız, bu birlikteliği sadece Bandırmaspor maçında değil, kalan tüm maçlarda sağlayabilmek. Şehirde her yerde bayrak asılması, tekrar herkesin umutlanması bizi de mutlu ediyor. İnşallah sezon sonunda o bayrakların altında mutluluğu yaşarız." diye konuştu.

Çapa, Royal Hastanesi Bandırmaspor'u mağlup etmeleri halinde aradaki puan farkının kapanacağına dikkati çekerek, "Galip gelirsek aradaki puan farkının 1'e indiğini hesaplamamız gerekiyor. Çünkü onların bir maç fazlası var. Biz geriden geldiğimiz için bu maç bizim adımıza daha çok önem taşıyor. İyi bir takıma karşı oynayacağız ama biz de iyi bir takımız. Taraftarımızla iç sahada oynamanın avantajını iyi şekilde değerlendirip, güzel bir sonuçla Bandırmaspor maçını tamamlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Recep Burak Yılmaz, Moryke Fofana ve Melih Okutan'ın sakatlıkları hakkında bilgi veren Çapa, şunları kaydetti:

"Recep Burak Yılmaz, hafta sonu bir sakatlık yaşadı. Bandırmaspor maçında olmayacak, sakatlığı da çok uzun süreli gibi görünüyor. Sezonu kapatma gibi bir durumu da söz konusu. Melih Okutan'ın da bir sakatlığı var. O da bu hafta kesinlikle kadroda olmayacak. Sağlık ekibimiz Melih'i Manisa FK ve Eyüpspor maçlarına yetiştirmeye çalışacak. Bu futbolcuların yanı sıra Fofana'nın da ağrıları var. Fofana bugün idmanda yer almadı. Onun durumu da maç saatinde belli olacak. Vukan Savicevic iyileşti ve takımın idmanlarında yer almaya başladı. Bandırmaspor maçı kadrosunda yer alacak."

Öte yandan kırmızı-beyazlı futbolcular, Royal Hastanesi Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Çapa yönetimindeki antrenmanda futbolcular, pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

Antrenmanın ardından otizmli çocuklar, futbolcularla buluştu.

Samsunspor Divan Kurulu üyeleri de futbolculara ve teknik heyete karanfil vererek, Royal Hastanesi Bandırmaspor maçında başarı diledi.

Yorumlar