Samsung IFA 2018'de akıllı ev teknolojilerini sergiliyor

- Samsung Electronics Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA 2018 kapsamında düzenlediği basın toplantısında, yeni akıllı ev teknolojileri çağını şekillendiren çığır açıcı ürün ve hizmetleri geliştirme taahhüdünün ana hatlarını sundu - Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Gürsoy: - "Ürün ve hizmetlerimizin birbiriyle kusursuz bir etkileşim içinde olmasıyla müşterilerimizin yaşamını daha zengin, akıllı ve eğlenceli kılıyor, akıllı ev teknolojisi çağını şekillendirmek için çalışıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Samsung IFA 2018'de akıllı ev teknolojilerini sergiliyor

İSTANBUL (AA) - Samsung Electronics Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA 2018 kapsamında fuar açılışı öncesi düzenlediği basın toplantısında, yeni akıllı ev teknolojileri çağını şekillendiren çığır açıcı ürün ve hizmetleri geliştirme taahhüdünün ana hatlarını sundu.

Samsung açıklamasına göre, Samsung Electronics IFA 2018 kapsamında düzenlediği basın toplantısında yeni akıllı ev teknolojileri çağını şekillendiren çığır açıcı ürün ve hizmetleri geliştirme taahhüdünün ana hatlarını sundu.

Samsung, Yapay Zeka ve Nesnelerin İnterneti ile hayat bulan büyük teknolojik dönüşümlerin insanların yaşamına getirdiği muazzam rahatlığı, karmaşanın ortadan kalkarak günlük yaşam deneyimlerinin daha da iyileşmesini ve kullanıcıları rahatlatan güvenlik çözümlerini sergiledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Gürsoy, "TV’ler, ekranlar, ses sistemleri, beyaz eşyalar ve elbette mobil cihazlar gibi çok geniş bir ürün portföyüne sahip olan Samsung, bu sayede sektörde her alana yayılan son teknoloji Yapay Zeka ve Nesnelerin İnterneti destekli ürünleri ve hizmetleri eksiksiz olarak sunan benzersiz bir şirket konumuna erişti. Ürün ve hizmetlerimizin birbiriyle kusursuz bir etkileşim içinde olmasıyla müşterilerimizin yaşamını daha zengin, akıllı ve eğlenceli kılıyor, akıllı ev teknolojisi çağını şekillendirmek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

- 8K çözünürlükle birlikte görüntü kalitesinde yeni sınır


Samsung, IFA 2018 bünyesinde tanıtımını yaptığı 8K Yapay Zeka Video Ölçekleme özelliğine sahip Q900R QLED 8K modeliyle televizyon endüstrisindeki inovasyon liderliğini devam ettirdi.

65", 75", 82" ve 85" olmak üzere dört ultra-büyük ekran boyutunda satışa sunulacak olan Samsung QLED 8K TV, sahip olduğu Gerçek 8K Çözünürlüklü Quantum Dot ekranı ve Q HDR 8K özellikleri ile 8K kalitesinde görüntüleri yaşama geçirmek için geliyor.

Gerçek 8K Çözünürlük özelliği, çoğu film stüdyosunun karşıladığı bir standart olan 4.000 nit parlaklık üretebiliyor. HDR10+ teknolojisine dayalı Q HDR 8K gerçekçi, canlı ve tam tamına yapımcının göstermeyi amaçladığı içeriği kullanıcıya aktaran mükemmel renkler sunuyor. Q900R'de bulunan ve Yapay Zekâyla geliştirilen özel bir teknoloji olan 8K Yapay Zeka Video Ölçeklemesi, orijinal formattan tümüyle bağımsız olarak hem görüntü hem de ses kalitesini üstün 8K kalitesine çıkarmak için tasarlandı.


- Yeni fikirlerle tasarlanan beyaz eşyalar


Teknolojik gelişmeler, modern yaşam biçimlerini ve insanların ev hayatı ile ilgili beklentilerini şekillendirmeye devam ediyor. Bir yandan ev içerisinde mutfağın önemi artarken, mutfak içerisindeki beyaz eşyaların da birer akıllı kişisel asistana dönüştüğü görülüyor.

Samsung ise bu dönüşümün vazgeçilmez öncülerinden biri olarak her alanda sunduğu Yapay Zekâ ve Nesnelerin İnterneti gibi gelişmiş yeteneklerle donatılmış ürünleriyle, dönüşen evlerin ve yaşam tarzlarının her geçen gün çeşitlenen beklentilerine cevap veriyor.

Kullanıcılar Family Hub buzdolabıyla mutfak yaşamını her zamankinden daha rahat ve tatmin edici kılan akıllı ev teknolojisi deneyiminin keyfini sürüyor. Büyük dokunmatik ekranı kontrol paneli olarak kullanan Family Hub, üçüncü parti cihazlar da dahil olmak üzere tüm bağlı cihazları kolayca yönetebiliyor.

Yorumlar