Samsung Galaxy Tab Active 3 fiyatı ve özellikleri

Samsung Galaxy Tab Active 3 yeni tablet sadece 64 GB Wi-Fi varyantı için 489 dolardan (yaklaşık 3643 TL) başlayarak resmen satışa sunulur

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy Tab Active 3 fiyatı ve özellikleri

Samsung Galaxy Tab Active 3, 5 fit yükseklikten düşmelere dayanabilen ve 4 fitlik düşmelerden bile kurtulabilen sağlam bir kılıfla birlikte geliyor. Tab Active 4 ayrıca, en zorlu koşullarda bile su geçirmeyen bir S Pen içeriyor.

Samsung Galaxy Tab Active 3 şu an itibariyle, sadece 64 GB Wi-Fi varyantı için 489 dolardan (yaklaşık 3643 TL) başlayarak resmen satışa sunulurken, LTE bağlantılı bir diğer sürüm ise 589 dolara (yaklaşık 4390 TL) mal olacak. 

Wi-Fi varyantı 509 (yaklaşık 3790 TL) dolardan başlayacak 128 GB’lık bir sürümü de mevcut, ancak görünen o ki bunlar yalnızca Samsung’un kurumsal müşterileri kullanabilecek.

Samsung Galaxy Tab Active 3, alt çerçevede fiziksel gezinme düğmelerine sahip. Cerçevelerin kendisi de oldukça büyük. Aygıt resmen dayanıklılık için üretilmiş. Eldiven takarken veya IP68 sertifikalı S Pen kullanırken bile girişi kabul edecek şekilde tasarlanmış 8 inçlik bir LCD ekrana sahip.

Dahili olarak, Exynos 9810, tablete daha fazla güç sağlıyor. Hatırlarsanız aynı yonga seti Galaxy Note 9’u da çalıştırıyordu. Yonga seti 4GB RAM ile eşleştirilmiş ve depolama microSD kart yuvası ile de genişletilebilir. Tablet, Android 10’u çalıştırıyor ve DeX modu, yuva olsun veya olmasın masaüstü bağlantılı bir deneyim sunabilecek şekilde tasarlanmış. 

LED flaşlı 13 MP ana kamera ve 5 MP ön kamera video görüşmeleri ve sanal toplantılar için oldukça kullanışlı. Çıkarılabilir 5.050 mAh pil de mevcut. Tab Active 3’ü şarj etmek için cihazın alt kısmına yerleştirme pimleri eklenmiş. 

 

Yorumlar