Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy S20 FE resmen tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri…

Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ve fiyatı - Sayfa 1

Samsung, Galaxy S deneyimini daha geniş kitlelere ulaştırmak için Galaxy hayranlarının en sevdiği özellikleri bir araya getirdiği yeni Galaxy S20 Fan Edition (FE) akıllı telefonunu sahneye çıkardı. Profesyonel düzeyde kamera, yeni ve capcanlı renkler ile gelen telefonun Türkiye’de tavsiye edilen KDV dahil fiyatı ise 6.499 TL.

Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ve fiyatı - Sayfa 2

Samsung Electronics bugün yaptığı açıklamada Galaxy S20 ailesinin en yeni üyesi Galaxy S20 Fan Edition (FE) cep telefonunu beğeniye sundu. Birinci sınıf bir amiral gemisi akıllı telefon olan Galaxy S20 FE, Galaxy hayranlarının Samsung’a ilettiği en sevilen yeniliklerle gelirken Türkiye’de KDV dâhil 6499 TL gibi rekabetçi bir fiyatla satışa sunulacak.

Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ve fiyatı - Sayfa 3

Kovid-19 herkesin yaşamını değiştirdi ve teknoloji artık hayatımızda daha da önemli bir rol oynuyor. Samsung da bu nedenle, amiral gemisi cihaz deneyimleri sunarak daha fazla tüketiciye ulaşmak için Galaxy S20 FE'yi geliştirdi. Samsung, yepyeni cihazı Galaxy S20 FE’yi geliştirmek için Galaxy S20 serisinin seçkin özelliklerini, şık ve üst düzey bir tasarımda bir araya getirdi. Bu özellikler arasında Süper Akıcı ekran kaydırma, yapay zekâ destekli kamera, gelişmiş çip seti, hızlı bağlantı, uzun saatler yeten pil gücü ve arttırılabilir depolama yer alıyor.

Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ve fiyatı - Sayfa 4

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, Samsung Galaxy S20 FE hakkında şunları söyledi: “Teknoloji endüstrisinin liderleri olarak, toplumun ilerlemesine, insanların yaşamlarını kolaylaştırmaya yardımcı olma konusunda özel bir sorumluluğumuz var. İnsanlar, onlara yeni iletişim yolları, yeni çalışma yolları ve yeni bağlantı kurma yolları sunacağımız konusunda bize güveniyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Samsung’u tercih etme eğiliminin yüksek olduğunu memnuniyetle görüyoruz. Bunda piyasaya sunduğumuz yenilikçi ürünler ve Türkiye’ye getirdiğimiz çeşitli özelliklere sahip modellerin de etkisinin yanı sıra tüketicilerimizden aldığımız geri bildirimlere verdiğimiz önemin de büyük etkisi var. Başarımızın en büyük nedenlerinden birisi kullanıcılardan aldığımız geri bildirimlere büyük önem vermemiz ve bu bildirimlerden yola çıkarak kendimizi sürekli geliştirmemiz. En son tanıtımını yaptığımız yeni cihazımız Galaxy S20 Fan Edition (FE) bunun çok güzel bir örneği. Galaxy S20 FE ile Galaxy S serisi deneyimini daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz. S serisinin kullanıcılara sunduğu özellikleri bu cihazımızda da müşterilerimize yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”