Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuar'na doğru

- TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü ve TOBB Türkiye Fuarcılık Meclisi Başkanı Alagöz: - "Türkiye'nin en eski mobilya üretim bölgelerinden biri olan Samsun'da geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz fuar ile Samsun, markasını yukarılara taşıyarak hem yurt içi satışlarda hem de hedef ülkelere ihracatta rakiplerine karşı büyük avantajlar sağlamıştır"

Google Haberlere Abone ol
Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuar'na doğru

SAMSUN (AA) - TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın açılıyor.

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü ve TOBB Türkiye Fuarcılık Meclisi Başkanı Cihat Alagöz, bir otelde düzenlenen basın toplantısında fuarın 7-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşeceğini söyledi.

Alagöz, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB'in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan fuarda, mobilya, iç mimari, halı, aydınlatma, dekorasyon ve aksesuarların ziyaretçilerle buluşacağını belirtti.

Alagöz, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin en eski mobilya üretim bölgelerinden biri olan Samsun'da geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz fuar ile Samsun, markasını yukarılara taşıyarak hem yurt içi satışlarda hem de hedef ülkelere ihracatta rakiplerine karşı büyük avantajlar sağlamıştır. Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz fuarda çağdaş ve özgün tasarımların ve yeni teknolojilerin ilgililere tek çatı altında tanıtılmasını ve önemli ticari bağlantılar yapılmasını hedefliyoruz. Karadeniz bölgesi geneli ve ülkenin dört bir tarafında, yapılan etkin tanıtım, reklam, saha pazarlama ve duyuru faaliyetleri doğrultusunda 40 bine yakın hedef ziyaretçi kitlesinin fuara gelmesini bekliyoruz. Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın katılımcı ve ziyaretçileri ürünlerin gelişimini takip etme, ilerleyen teknolojik gelişmeleri yakından tanıma, yeni ürün ve tasarımlar hakkında bilgi edinme, firmaların üretim-satış kapasitelerinin değişen dengelerini ve ürün fiyatlandırmalarını takip etme imkanının yanı sıra üretici firmalar ile hedef ülkeler arasında önemli ticari bağlantılar yapılmasını hedeflemekteyiz."

Karadenizli mobilya üreticilerinin ihracat için atağa kalktığını vurgulayan Alagöz, "Azerbaycan, İran, Gürcistan, Ukrayna'dan 100’ü aşkın mobilya ve dekorasyon sektöründe faaliyet gösteren, perakende mağaza zinciri sahipleri, mimarlar, müteahhitler ve firmaların satın alma yöneticileri Samsun 2.Mobilya Dekorasyon Fuarı'nda, yeni tasarımları yerinde incelemek, bayilik ve satın alma anlaşmaları yapmak üzere Samsun'a gelecekler. Fuarda gerçekleşecek önemli iş bağlantıları ile Karadeniz'de faaliyet gösteren mobilya üreticilerinin ihracat hacimlerinin arttırılması ve Samsun markasının tüm dünyaya tanıtılmasını öngörüyoruz." ifadesini kullandı.

Fuarda, ev mobilyaları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, banyo ve mutfak dolapları, bebek, çocuk, genç odaları, çekyatlar, kanepeler, dekorasyon firmaları, yatak baza çeşitleri, zemin döşemeleri, bahçe mobilyaları, mimari proje ofisleri yer alacak.

Yorumlar