Şampiyon Yakın Doğu Üniversitesi kupasını aldı

- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi'ne kupasını, TBF Başkanı Türkoğlu verdi

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon Yakın Doğu Üniversitesi kupasını aldı


İSTANBUL (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi, kupasını aldı.

Caferağa Spor Salonu'ndaki play-off finalinin 5. maçında Fenerbahçe'yi 76-75 yenerek seriyi 3-2 önde tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi, müsabakanın ardından düzenlenen törende kupasına kavuştu.

Yakın Doğu Üniversitesi'ne şampiyonluk kupasını Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu verdi.

Maçın bitmesiyle şampiyon takımın oyuncuları ve teknik heyeti büyük sevinç yaşadı. Saha içinde toplanan oyuncular ve teknik heyet, birbirlerine sarılarak sevinç gösterilerinde bulundu. Kupanın kaldırılmasının ardından da takımın sahadaki coşkusu sürdü.

Oyuncular daha sonra kupayı, cezası nedeniyle tribünde bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör'ün yanına götürdü. Başkan Eyigüngör, başantrenör Zafer Kalaycıoğlu ve oyuncular birlikte kupanın sevincini yaşarken, basketbolculardan Leuchanka özçekim yaptı.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde play-off finalinin en değerli oyuncusu (MVP), Yakın Doğu Üniversitesi'nden Vandersloot oldu.

Bu arada, sezonu ikinci sırada kapatan Fenerbahçe'ye plaketini TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok takdim etti.

Yorumlar