Şampiyon Elisa kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Şampiyon Elisa kimdir, nerelidir, gerçek adı nedir, daha önce hangi dizilerde rol aldı? İşte Elisa hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon Elisa kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

TRT 1'de yayınlanan Şampiyon dizisinde Elisa karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Diziye Derviş Aladağlı'nın üvey kızı rolüyle giren Melisa, dizinin başrol oyuncusu Fırat Kafkas ile yakınlaşmaya başlamaktadır. Bu durum senaryoyu daha da ilginç hale getiriyor. Peki, Şampiyon Elisa kimdir? İşte detaylar: 

Elisa dizinin 26. Bölümü'nde Fırat Bölükbaşı'na aşkını itiraf ediyor. Tam da itiraf ettiği sahneden sonra Tansel tarafından öldürülmek üzere tuzağa düşürülüyor. Tansel'in adamı Elisa'yı öldürmek için harekete geçiyor, ancak bu durumu fark eden oyuncu tedbirini almayı ihmal etmiyor. Elisa'nın ölüp ölmediği ise henüz belli değil.

Şampiyon dizisinde Elisa karakterini canlandıran oyuncu Gizem Karaca'dır. Peki, Gizem Karaca kimdir?

GİZEM KARACA KİMDİR?

Şampiyon dizisinin Elisa karakterini canlandıran Gizem Karaca 7 Eylül 1992 yılında İstanbul'da doğdu. İlk öğrenimini ABD'de ortaokulu ise Kanada'da tamamladı. Aslen Selanik göçmeni olan Karaca, bir süre ailesiyle birlikte ABD'de yaşadı.

Ailesinin Kanada'dan Türkiye'ye taşınmasından sonra eğitimine burada devam eden Gizem Karaca, liseyi İstanbul'da tamamladı. 

Üniversite eğitimini de İstanbul'da alan Karaca İstanbul Üniversitesi Fransız Dili Ve Edebiyatı bölümünde okudu. 

OYUNCULUK KARİYERİ

Karaca 2011 yılında Miss Turkey yarışmasına katıldı. Yarışmada ikinciliği elde eden oyuncunun bu yarışmadan sonra hayatı değişmeye başladı. Oyunculuk teklifleri almaya başlayan Gizem Karaca'nın oynadığı ilk yapım ise bir televizyon dizisi oldu. 

"Eve Düşen Yıldırım" isimli dizinin başrolünde oynamaya başlayan Gizem Karaca daha sonra "Adını Feriha Koydum: Emirin Yolu" dizisinde rol aldı.

Karaca oyunculuk kariyerinin zirvesine ise "Güzel Köylü" dizisiyle yaptı. 

Oyunculuğa dizilerle başlayan Karaca, sinema filmleriyle kariyerini sürdürdü. Oynadığı sinema filmleri ise, "Seni Seviyorum Adamım", "Ay Lav Yu Tu" ve "Hürkuş Göklerdeki Kahraman" oldu. 

GİZEM KARACA EVLİ Mİ?

Gizem Karaca 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlendi.

Yorumlar