Şamil Tayyar'dan istifayla ilgili yeni açıklama

Şamil Tayyar, istifasının Doğu Perinçek ile ilişkilendirilmesi nedeniyle yeni bir açıklama yaparak, "Hiç ilgisi yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şamil Tayyar'dan istifayla ilgili yeni açıklama

Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, 1 ay önce atandığı AK Parti'nin Medya ve Tanıtım Başkan Yardımcılığı'ndan ayrıldığını açıklamıştı. Tayyar'ın istifası Doğu Perinçek'e yönelik çıkışıyla ilişkilendirilmişti. Ancak Tayyar yaptığı açıklamada, istifasının Perinçek ile ilgili olmadığını söyledi.

Şamil Tayyar'ın konuya ilişkin paylaşımı şu şekilde: Ayrılışımı Perinçek twitine bağlayanlar oldu. Hiç ilgisi yok. Tuhaf olan; Perinçek grubunun aynı teraneyi çalması, bırakın beni, hükümeti yönettiklerini pervasızca söylemesi, üstelik bize yakın kanallarda itibar görmesi. Sorunun AK Parti açısından sorguya muhtaç yanı burası.

AK Partili Mahir Ünal'la yürttükleri görevden ayrılan Tayyar, aktif siyaseti bırakacağını söylemişti. Tayyar yaptığı açıklamada, "Birlikte görev yaptığım Tanıtım ve Medya Başkanımız @mahirunal‘la istişare sonucunda ‘yardımcılık’ görevinden ayrıldım. Nasip olursa mesleğime dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum. Bize güvenen tüm dostlara sevgi ve muhabbetle." demişti. 

ŞAMİL TAYYAR'IN DOĞU PERİNÇEK TWEETLERİ

Şamil Tayyar sosyal medya hesabında şu ifadeleri paylaşmıştı:

"Cumhurbaşkanımıza ‘İslamcı Kemalist’ diye rol biçen, AK Parti’nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanesini uyarayım.

Sadece FETÖ karşıtlığı sizi değerli kılmaz, ilave meziyetlere ihtiyaç var.

1/Haddinizi bileceksiniz.2/Darbe seçmeyeceksiniz.

3/Milli olacaksınız."

BİR BAŞKA MESAJI

Teröristbaşı Öcalan’a akıl hocalığı yapanlar..

FETÖ karşıtı gözüküp örtülü iş tutanlar..

27 Mayıs’ı kutsayıp idamları alkışlayanlar..

Türkiye sevdası Çin, Rusya, İran’dan sonra gelenler..

Karanlık odaklara maşalık yapanlar..

AK Parti’yle yol alamazsınız, hadi çöplüğünüze..

Yorumlar