Salman’a kitap fuarında büyük ilgi

TÜYAP Kitap Fuarı’na katılarak stant açan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Yaptıklarım Yazdıklarım" adlı kitabını okurları için imzaladı.Şair, yazar ve gazeteci kimliğiyle bilinen Belediye Başkanı Vefa Salman, geçtiğimiz aylarda...

Google Haberlere Abone ol
Salman’a kitap fuarında büyük ilgi

TÜYAP Kitap Fuarı’na katılarak stant açan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Yaptıklarım Yazdıklarım" adlı kitabını okurları için imzaladı.

Şair, yazar ve gazeteci kimliğiyle bilinen Belediye Başkanı Vefa Salman, geçtiğimiz aylarda Asi Kitap’tan piyasaya çıkan "Yaptıklarım Yazdıklarım" adlı kitabı ile TÜYAP Kitap Fuarı’nda yerini aldı. Açılan stant ziyaretçi akınına uğradı. Dilek Salman da eşini yalnız bırakmayarak fuardaki stantta yer aldı. Salman kitabını okurları için imzalarken ziyaretçilerle sohbet etti. Stantı ziyaret edenler arasında Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt da yer aldı. Fuarda gördüğü ilgiden son derece memnun olduğunu belirten Vefa Salman, "Bu yıl 36. düzenlenen TUYAP Kitap Fuarı’nda, geliri Hacı Saffet Çam Vakfı’na bağışlanarak üniversite öğrencilerine burs olarak verilecek ’Yaptıklarım Yazdıklarım’ kitabımın imza günü için yer aldık. Sabah ilk saatlerinden itibaren fuar alanını dolduran binlerce genci orada görmek beni çok mutlu etti. Kitabıma ilgi gösteren ve destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar