Saliha Erdim randevu ücreti? Saliha Erdim kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Saliha Erdim, Aile Danışmanı ve Davranış Bilimleri Uzmanı olarak hizmetler vermektedir. Peki, Saliha Erdim randevu ücreti ne kadar, nasıl alınır, Erdim kimdir, seans ücreti?

Google Haberlere Abone ol
Saliha Erdim randevu ücreti? Saliha Erdim kimdir?

Saliha Erdim randevu ücretinin ne kadar olduğu merak edilirken, seans ücretleri de en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Aile Danışmanı ve Davranış Bilimi Uzmanı Saliha Erdim'in medya üzerinden çok sayıda takipçisi bulunuyor. Haliyle birçok kişi Saliha Erdim randevu ücreti ne kadar, seans başına kaç lira alıyor, randevu nasıl alınır, Saliha Erdim kimdir, seans ücreti ne kadar, bürosu ya da kliniği nerede, Saliha Erdem biyografisi veya özgeçmişi şöyle:

SALİHA ERDİM KİMDİR?

Saliha Erdim, 1956 yılında Samsun ilinin Havza ilçesinde dünyaya geldi. 

Erdim, ilkokulu Vezirköprü’de orta okulu ise Çorum Sağlık Okulu’nda tamamladı.

Saliha Erdim lise eğitimini ise Zeynep Kamil Sağlık Meslek Lisesi’nde tamamladı.

Saliha Erdim kimdir
Saliha Erdim kimdir?

 

Yüksek öğrenimine Hacettepe Yüksek Hemşirelik Okulu’nda devam ederken, üniversite çevrelerinde odaklanan terör olayları sebebiyle yarım bırakmak zorunda kaldı.

Daha sonra Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü’nde okudu fakat kıyafet engeli yüzünden mezun olamadı.

Ancak, eğitim sürecini, çeşitli çevre ve ortamlarda, yaygın eğitim kurumlarında devam ettirdi. Kişisel gelişim-yaşam yönetimi, diksiyon ve fonetik, iletişim becerileri ve beden dili, holistik sağlık, eğitimcinin eğitimi, Ya-pa okul öncesi eğitimi, alanlarında kurslara-seminerlere katılıp belgeler aldı.

Saliha Erdim kimdir
Saliha Erdim kimdir?

 

Seksenli yıllarda, çalışma hayatı içinde bulundu. Ankara’da, Etimesgut Sağlık Grup Başkanlığı’na bağlı Yenikent Sağlık Ocağı’nda iki yıl Halk Sağlığı Hemşireliği yaptı. Bu görevinden, kıyafet problemi yüzünden istifa etmek zorunda kaldı. Daha sonra, İstanbul’da Fazilet Kız Kur’an Kursları’nda okul hemşiresi olarak görev alıp üç yıl kadar çalıştı. 1983 Yılının sonlarında, evlilik ve aile hayatının başlamasıyla birlikte iş hayatı sona erdi.

Ancak, aile, çocuk ve eğitimle ilgili çalışmaları aralıksız devam etti. 1989 Yılının sonlarında TEKSEN Limited Şirketi adına başlatılan “Anne Eğitimi Kursları’nda, organizatör ve eğitimci olarak görev aldı. 1994-1995 Yılları arasında, Ankara’da, Umut Radyo’da Çocuk ve Aile Eğitimi üzerine programlar yaptı. Ayrıca, Öncü Eğitim Kurumları bünyesinde yapılan “Aile Okulu” çalışmalarında, organizatör ve eğitimci kadrosu içinde yer aldı.

Yaklaşık yirmi beş yıldır, çeşitli yaygın eğitim kurumlarında ve çevrelerinde, yurt içi ve yurt dışında, çocuk-aile-eğitim eksenli ders, kurs, konferans, seminer, sohbet faaliyetlerinde bulunuyor. Marmara FM’de 1997 Yılından beri, eşi Zekeriya Erdim’le birlikte “Aile Okulu” programı, Mayıs 2003’den 2006 temmuz ayına kadar münferiden “Hanımefendi” adlı haftada beş gün kuşak programı yaptı. Bir yıl Seyr Fm de eşi ile birlikte aile okulu ve münferiden de dört yıl Hanımefendi isimli programı hazırlayıp sundu. Ayda bir yayınlanan Mektup Dergisinde, üç yıl “Sıradan Konulara Sıradışı Yaklaşımlar” başlığı altında eğitici yazılar yazdı, başka dergilerde de yazıları yayınlandı. Bir süre Yenidünya dergisinde aylık yazılar yazdı.

Daha sonra Yenidünya Dergisi’nin ilavesi “Hanımefendi Dergisi” nin editörlüğünü yapmaya başladı ve aylık yazılar yazdı. Birkaç yaygın eğitim kursunda, öğretici olarak görev yaptı ve ders verdi. Hilal Tv’ de eşi ile birlikte bir süre “Aile Boyu Aile Okulu” isimli programı hazırlayıp sundular. Aynı kanalda beş yıl boyunca tek başına “Hanımefendi” isimli programı hazırlayıp sundu. Program devam ediyor.

Uluslararası Newport Üniversitesi’nin İstanbul Şubesi’nde Davranış Bilimleri lisans eğitimi aldı ve yine Davranış Bilimlerinden yüksek lisans eğitimini tamamladı. Lisans tezini “0-7 yaş çocuk kıskançlığı”, yüksek lisans tezini ise “yetişkin kıskançlığı” üzerine yaptı.

Dr. Tamer Dövücü’den (Milton Ericson Enstitüsü Türkiye temsilcisi Başkanı), NLP practitioner, master practitioner ve master practitioner advens eğitimlerini eğitimi alarak, NLP uygulayıcısı oldu.

Uzm. Psikolog Şirin Düvenci’den iki yıl “Rorschach (roşa) kişilik testi” “TAT (tematik algı testi)” eğitimi aldı.

İngiliz Aile Terapisti Stephen Bray’den 180 saat “Temel aile terapisi eğitimi” aldı.
Prof. Dr. Mehmet Sungur’dan dört yıl kognitif (bilişsel) ve Davranışçı Terapi eğitimi aldı ve süpervizyonu da tamamladı.

2005 yılında İstanbul’da Yenigün Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından yılın annesi seçildi.

Saliha Erdim kimdir
Saliha Erdim

 

02 Ağustos 2008 tarihinde POEM de (Psikoloji Organizasyonları ve Eğitimleri Merkezi) tarafından düzenlenen ve Prof. Dr. Esra Aslan tarafından verilen “Yaratıcılığın ABC”si eğitimini aldı.

11 ekim 2008 tarihinde Kognitif ve Davranışçı Terapileri Derneği tarafından düzenlenen ve Adam Radomsky tarafından verilen ve 7 saatlik “Tedavisi güç mü? Artık değil! OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk Tedavisinde BDT” konulu eğitimi aldı.

20-21 Eylül 2008 tarihinde Kognitif ve Davranışçı terapileri Derneği tarafından düzelenen ve Nikolos Kazantzis, ph. D tarafından vrilen 12 saatlik “Güçlü bir terapötik değişim aracı olarak ev ödevleri: Ev ödevlerine uyum nasıl artırılabilir? Zor vakalarda ev ödevleri” konulu eğitimi aldı.

20 Mart 12 Haziran 2009 tarihleri arasında POEM de (Psikoloji Organizasyonları ve Eğitimleri Merkezi) tarafından düzenlenen ve Prof. Dr. Mücahit Öztürk tarafından ver “Çocukluk ve ergenlik dönemi ruh sağlığı” eğitimini aldı.

2009 yılında Kognitif ve Davranış Terapileri Derneğinin kongresine katıldı.

Kelly Koerner’in yönettiği bir günlük “Tedavisinde zorluk çekilen ve intihar eğilimi olan hastalarda Diyalektik Davranış Tedavileri” çalışma grubuna katıldı.

2010 yılında Seyr Fm deki aile içi iletişim programıyla Medya Etik ödülü aldı.

Kognitif ve Davranis Terapileri Dernegi (KDTD)’nin süre ve içerik olarak Avrupa Davranış ve Kognitif Terapiler Birliği(European Association for Behavioural and Cognitive Therapies-EABCT) standartlarına uygun olarak düzenledigi teorik ve uygulamalı ‘Kognitif ve Davranış Terapileri Eğitimi’ni 2012 yılında başarıyla tamamlayarak,’Kognitif ve Davranış Terapisti’ ünvanını almaya hak kazandı.

Yumurcak Dünyası (Tarçın ve caillou) akademik uzman danışman grubunda bulundu.

Pek çok Avrupa ülkesinde konferanslar veriyor. Yıllardır İstanbul ve Türkiyenin pek çok ilinde, Aile ve çocuk gelişimi ve eğitimi konularında konferanslar, seminerler ve grup eğitimleri vermeye devam ediyor. Saliha Erdim Kimdir

“Sıradan Konulara Sıra Dışı Yaklaşımlar” isimli, yaşadıklarımızdan öğrenmeyi anlatan ilk kitabı Mavi Yayıncılıktan çıktı. Daha sonra aynı kitap Hayat Filminden Kurtarıcı Kareler ismiyle ve ilâve konularla iki kitap halinde basıldı. Aynı kitabın ilâveli, düzenlenmiş ve konu tasnifli 3. baskısı Hayat Yayınları tarafından basıldı. Yakında çıkmaya başlayacak olan diğer kitaplarının hazırlığını yapıyor.

Moral FM de eşi Zekeriya Erdim beyefendi ile birlikte her hafta çarşamba günleri Aile Okulunu sundular. Şimdi yalnız olarak programı sunmaya devam ediyor. Kendisi yalnız olarakta haftada bir gün Hilâl TV de Hanımefendi programını hazırlayıp sundu. TRT Diyanet Tv için haftada bir gün pazar günleri saat 11.30 da yayınlana Aile Bağları isimli programı hazırlayıp sunuyor.

Genç Doku dergisi ile birlikte çıkarılan ve 3 ayda bir yayınlanan Elif Elif dergisinde yazıyor. Aftan yararlanarak yarım kalan Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler’i bitirdi ve sosyolojiye geçiş yaparak 3. sınıftan öğretimine devam etmeye başladı.

İhtisas alanı “aile eğitimi ve danışmanlığı” olan Yeryüzü Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şahıs Şirketi’nde eğitim veriyor ve danışmanlık yapıyor. Evli ve altı harika çocuk annesi.

SALİHA ERDİM RANDEVU ÜCRETİ NE KADAR?

Saliha Erdim seans ücreti ise kamuoyunda fazla bilinmiyor. Ücretleri öğrenmek için bizzat bürosunu arayarak fiyat almanız gerekiyor.

Bunun için de Yeryüzü Eğitim Danışmanlık şirketinin ☎️ 0216 474 00 50 ve 📱 0553 941 55 30 numaralı telefonlarından iletişime geçilebilir.


 

Yorumlar

Çağla Çelik canım hocam kendini o kadar güzel geliştirmişsin ki hem eğitim hem kişilik anlamında her kesime o kadar güzel şeyler anlatıyorsunki kimse ağzını açıp kötü söz söyleyemez çünkü karşısında iyilik var
Şengül Hocam Rabbim sizi efendimize komşu eylesin Aminnnn size çok ihtiyacım var
Şengül Hocam hayırlı geceler diliyorum kızım kötü durumda ve ona nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum Allah ve Resulü hatırına mesaja cevap verin
Şengül sönmezoğlu Hocam hayırlı geceler Allah ve Resulü için mesajıma cevap verin size çok ihtiyacım var
Berra Seans ücreti ne kadar. Ve yurt disindayim nasıl görüşüc ez