Saklı Oda skandalı nedir?

Saklı Oda skandalı nedir, Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki Saklı Oda olayının perde arkası nedir?

Google Haberlere Abone ol
Saklı Oda skandalı nedir?

Saklı Oda skandalı nedir? Fox Tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'de "saklı oda" skandalı yaşanyor. Dizi bu akşam 5. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece gibi önemli isimleri bir araya getiren dizinin her bölümü büyük bir heyecanla takip ediliyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Evlilik Hakkında Her Şey'in yeni bölümünde; Günay ailesinin üzerine bomba gibi düşen Saklı Oda skandalı herkesi derinden sarsmıştır. Azra, yıllarca işi gereği karşılaştığı durumlardan birinin içinde kendini bulmanın acısını yaşarken kocasının sırlarının peşine düşer...

Saklı Oda skandalı nedir?
Saklı Oda skandalı nedir?

 

Günay ailesinin üzerine bomba gibi düşen Saklı Oda skandalı herkesi derinden sarsmıştır. Azra, yıllarca işi gereği karşılaştığı durumlardan birinin içinde kendini bulmanın acısını yaşarken kocasının sırlarının peşine düşer.

Müvekkili Süreyya hanım da beklenmedik şekilde bu sürece dahil olur. Bunun yanı sıra, böylesine hassas ve zayıf olduğu bir zamanda Yıldırım'a yakın durmak istemese de ikili arasında bazı yüzleşmelerin yaşanması kaçınılmazdır.

Songül'ü anlaşmaya ikna etmek isteyen Alpay, Songül'le yüzleşecek fakat bu buluşma hiç beklenmedik bir noktaya varacaktır. Sergen ise yaşananların acısı ve Azra'yı kaybetme korkusuyla en yakın tehdit olarak gördüğü Yıldırım'ın üzerine gider.

Bu esnada Ural'ın yapacağı bir teklif Sanem'i kararsız bırakacaktır. Çolpan'ın gizlediği bir başka gerçek ortaya çıkarken, Faruk'un bir itirafıyla aralarındaki ilişki yeni bir boyut kazanacaktır. Üç kız kardeşin yaşadıklarından uzaklaşmak isterken atıldıkları bir maceranın sonunda ise Azra'yı en büyük kâbusu beklemektedir.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir.

Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla "Evlilik Hakkında Her Şey"; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikayeleriyle ekrana gelecek...

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY DİZİSİ OYUNCULARI

Evlilik Hakkında Her şey dizisi oyuncuları arasında Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk bulunuyor.


 

Yorumlar