Sakarya'da iki kişinin evde ölü bulunması

- Adapazarı ilçesinde bir evde ölü bulunan iki kişinin cenazeleri toprağa verildi

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'da iki kişinin evde ölü bulunması

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir evde silahla vurulmuş şekilde ölü bulunan Manolya Sarı ve Erol Bilek'in cenazeleri toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'nde yer alan otopsi merkezinden alınan Sarı'nın cenazesi, Adapazarı ilçesindeki İhsaniye Camisi'ne getirildi. Sarı'nın yakınları burada taziyeleri kabul etti.

Burada düzenlenen cenaze törenine, Sarı'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, motosiklet kulüpleri üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Emirdağ Mezarlığı'na getirilen Sarı'nın cenazesi, buradaki aile kabristanlığına defnedildi.


- Erol Bilek'in cenazesi Geyve ilçesinde defnedildi

Erol Bilek'in cenazesi de Geyve ilçesindeki Boğazköy Mahallesi Camisi'ne getirildi. Bilek'in yakınları taziyeleri kabul etti.

Buradaki cenaze törenine, Bilek'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Murat Bayrak, motosiklet kulüpleri üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kırmalık mevkisindeki mezarlığa getirilen Bilek'in cenazesi, aile kabristanlığında toprağa verildi.


- Olay

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Yağcılar Mahallesi'nde bir evde, dün silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polise bildirmişti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Manolya Sarı ve Erol Bilek'in silahla vurulma sonucu olay yerinde yaşamlarını yitirdiklerini tespit etmişti.


Yorumlar