Sakarya Büyükşehir Belediyespor yeni seri hedefliyor

- Kulüp basın sözcüsü Şenkaya: "Ligde 11 Şubat Pazar günü Yeşilgiresun Belediyespor ile evimizde oynayacağız. Taraftarımızın desteğiyle bu mücadeleden galip ayrılarak, yeni bir seri başlatmak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Sakarya Büyükşehir Belediyespor yeni seri hedefliyor


SAKARYA (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un kulüp basın sözcüsü Erdal Şenkaya, yeni bir galibiyet serisi hedeflediklerini belirtti.

Erdal Şenkaya, yaptığı yazılı açıklamada, ligin 17. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 96-79 mağlup oldukları maçta iyi bir oyun sergileyemediklerini aktardı.

Aldıkları yenilgiyi telafi ederek yeniden yükselişe geçeceklerine inandığını kaydeden Şenkaya, şu ifadeleri kullandı:

"Maç içerisinde reaksiyonlar göstermemize rağmen bir türlü öne geçmeyi başaramadık ve ligdeki 7. mağlubiyetimizi aldık. Elbette lig içerisinde bu gibi inişler ve çıkışlar yaşanacaktır. Ancak biz her fırsatta iyi bir takım olduğumuzu ifade ediyoruz. Ligde 11 Şubat Pazar günü Yeşilgiresun Belediyespor ile evimizde oynayacağız. Taraftarımızın desteğiyle bu mücadeleden galip ayrılarak, yeni bir seri başlatmak istiyoruz. Ardından 15 Şubat Perşembe günü TOFAŞ ile Türkiye Kupası çeyrek final maçına çıkacağız. Yoğun maç trafiğini olabildiğince güzel tamamlayarak, yolumuza devam etmek istiyoruz."

Yorumlar